Florin Cîțu, reacție pe Instagram după ce guvernul său a fost demis: „Binele învinge!”

Florin Cîțu, reacție pe Instagram după ce guvernul său a fost demis: „Binele învinge!”

Florin Cîțu a postat marți seară, pe Instagram un mesaj, după ce moţiunea de cenzură iniţiată de PSD a trecut marți de votul Parlamentului, iar Guvernul a picat.

„Binele învinge!”, a fost mesajul postat pe Instagram de premierul Florin Cîțu, în jurul orei 21.30.

După votul din Parlament, Florin Cîțu a ieșit la atac, declarând că PNL va continua lupta și nu se va preda, numindu-i „hrăpăreți” pe cei care au votat pentru demiterea guvernului.

„Noi nu plecăm, nu ne predăm, nu lăsăm România pe mâna acestor hrăpăreți care vor să distrugă stabilitatea din România”, a spus Florin Cîțu.

El a precizat că, în acest moment, toate opțiunile „sunt pe masă” și că PNL va negocia formarea unei majorități în interesul partidului și al românilor.

Pe de altă parte, prim-vicepreședinții liberali Rareș Bogdan și Lucian Bode au anunțat, marți, că singura variantă luată în considerare de PNL este aceea ca Florin Cîțu să fie în continuare premierul României.

„Vom merge la Cotroceni, aşa cum a anunţat preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, la consultări. PNL are o decizie foarte clară: Biroul Executiv propune Biroului Naţional ca preşedintele PNL, Florin Cîţu, să fie propunerea noastră de prim-ministru şi nu avem alte variante pe care unii le lansează. Suntem determinaţi să mergem cu această propunere la Cotroceni”, a spus Lucian Bode.

Foto: Hepta

Libertatea