Gabriela Cristea și Simona Gherghe, atacate de fanii emisiunii „Mireasa”. Cum răspund acuzațiilor: „Doamne ferește!”

Gabriela Cristea și Simona Gherghe, atacate de fanii emisiunii „Mireasa”. Cum răspund acuzațiilor: „Doamne ferește!”

Gabriela Cristea și Simona Gherghe au fost acuzate de fanii emisiunii „Mireasa” că favorizează un anumit concurent. Cele două prezentatoare au răspuns acuzațiilor care li se aduc în mediul online.

Show-ul matrimonial „Mireasa” a stârnit multe controverse în mediul online, iar cele două prezentatoare TV sunt acuzate că favorizează un anumit concurent, mai exact pe Ion, pentru că cele două ar fi cunoscut-o pe mama acestuia. Zvonurile nu s-ar fi oprit aici, iar fanii emisiunii ar fi spus că mama concurentului, educatoare fiind, ar fi colaborat cu copiii vedetelor de la Antena 1.

Simona Gherghe s-a arătat uimită de toate informațiile apărute și a vrut să lămurească situația. „Eu nu o cunosc pe mama lui Ion. Chiar și dacă ar cunoaște-o cineva din echipă, nu ar mai intra în emisiune. Doamne ferește! Eu nici nu vreau să îi cunosc pe concurenți când sunt în etapa de casting, pentru că vreau să fiu surprinsă, să fie un reality-show cu adevărat.

Astfel de zvonuri apar pentru că fiecare concurent are grupul lui de susținători și este unul dintre modurile în care îi susțin, lansând astfel de speculații”, a declarat Simona Gherghe pentru FANATIK.

Gabriela Cristea a avut și ea o reacție. Soția lui Tavi Clonda a mărturisit că știe despre mama lui Ion că este educatoare, însă fetițele ei merg la grădiniță în Corbeanca și nu au nicio legătură.

„M-a bușit râsul. Fiecare om e liber să spună ce vrea, să își dea frâu liber imaginației. Nu o cunosc pe mama lui Ion. Am înțeles că e educatoare, dar cred că predă undeva în București. Fetele mele merg la grădiniță în Corbeanca, deci NU, nicio legătură! Nu o cunosc pe mama lui Ion nici de la distanța distanțelor!

Cât despre favoritisme, nu am avea nimic de câștigat ca prezentatoare, ori ca televiziune. Există niște reguli foarte clare și nu putem interveni. Noi nici măcar nu votăm”, a ținut să precizeze și Gabriela Cristea pentru sursa mai sus menționată.

Libertatea