Gabriela Oțil mai are câteva zile până va naște. Cum arată soția lui Dani acum și ce dezvăluire a făcut prezentatorul TV

Gabriela Oțil mai are câteva zile până va naște. Cum arată soția lui Dani acum și ce dezvăluire a făcut prezentatorul TV

Gabriela și Dani Oțil se pregătesc intens pentru venirea pe nume a băiețelului lor. Cei doi așteaptă cu nerăbdare ziua cea mare, iar viitoarea mămică a postat astăzi o nouă imagine cu sarcina avansată, alături de care a scris un mesaj.

„Ultimele zile cu burticaaa ”, a scris Gabriela Oțil pe contul de socializare. Mesajele din partea fanilor au curs lanț. Aceștia au felicitat-o și i-au urat naștere ușoară.

Dani Oțil a făcut noi declarații, în cadrul emisiunii matinale de la Antena 1. „Dragii mei, trăiesc o dramă în prag de naștere a copilului.

Trebui să vă mărturisesc că jumătate din numele pe care le-am pus pe o foaie de hârtie pentru copil… copilul nu are nume deocamdată, îl cheamă «Cârcel», nume de cod, iar domnul doctor, care ne este și prieten, a scris în dreptul numelui pe fișe, copilul fără nume, căci a zis că nu poate, nu se cade să scrie «Cârcel».

Dar jumătate din numele pe care mi le-am propus sunt date de prietenii și rudele mele câinilor lor. Că nu le mai zice acum la câine Lăbuș, Rex sau Lesi, acum le zice Artur, nu mai poți…”, a spus Dani Oțil în emisiunea matinală pe care o prezintă alături de Răzvan Simion, la Antena 1.

Libertatea