Gigi Becali, după moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Mor mii de oameni în Ucraina, ăia nu mai contează?”

Gigi Becali, după moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Mor mii de oameni în Ucraina, ăia nu mai contează?”

Omul de afaceri și patronul FCSB, Gigi Becali, a afirmat luni, 12 septembrie, că nu este afectat de moartea reginei Angliei, Elisabeta a II-a și că nu îl preocupă acest lucru.

„Ce să trăiesc eu, ce mă interesează pe mine? Mor oameni mii și mii, în Ucraina, ăia nu mai contează? Pe mine nu mă interesează. Era o femeie bună, a avut 96 de ani și se mântuiește prin legea firii. Plângi un om care se mântuiește?”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Și a continuat: „Nu mă interesează, nu am eu treabă, nu e sângele meu. Eu nu plâng la înmormântări. Mă rog pentru mântuire. Am și eu momente când mă rog pentru lume și îmi e milă pentru ei”.

„Ce să stau eu să plâng la oameni străini? Nu mă interesează. Eu așa sunt, nu mă interesează morminte străine”, a mai afirmat Gigi Becali.

Regina Elisabeta a II-a a murit joi, 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, la Castelul Balmoral din Scoţia. Fiul său, prinţul Charles, i-a succedat automat și va domni sub numele de Charles al III-lea.

Elisabeta a II-a, apropiată de sport

Regina Angliei nu a fost străină de lumea sportului, a scris GSP.ro. Robert Jobson, redactorul uneia dintre cărțile autobiografice ale Majestății Sale, dezvăluia că Elisabeta a II-a obișnuia să joace fotbal în vacanțele pe care le petrecea la Norfolk, postul său fiind cel de portar.

În 1966, Elisabeta a II-a i-a înmânat trofeul Cupei Mondiale – Jules Rimet lui Bobby Moore, căpitanul Angliei. Primul trofeu pe care l-a înmânat în timpul domniei a fost Cupa Angliei din 1953.

Momentul în care Regina Elisabeta a II-a îi înmânează trofeul Cupei Mondiale – Jules Rimet căpitanului englez Bobby Moore, după victoria din finală cu Germania de Vest, scor 4-2, meci jucat pe fostul stadion Wembley din Londra în 1966. Foto: Profimedia

Regina Elisabeta a mai avut o mare pasiune, echitația.

Libertatea