Gillian Anderson anunță că nu va mai purta sutien. „Nu-mi pasă dacă sânii îmi ajung până la buric”

Gillian Anderson anunță că nu va mai purta sutien. „Nu-mi pasă dacă sânii îmi ajung până la buric”

Se mândrește cu o carieră de ani buni, iar acum atrage atenția asupra sa cu unele dezvăluiri neașteptate. Despre Gillian Anderson este vorba, actrița în vârstă de 52 de ani, cea premiată de-a lungul anilor pentru multe dintre rolurile interpretate.

În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri live pe Instagram, Gillian Anderson i-a surprins pe fanii săi din mediul online.

„Sunt atât de leneșă și nu mai port sutien. Nu-mi pasă dacă ajung la buric, sânii îmi ajung la buric, nu mai port sutien.”, a declarat ea. Actrița născută în Chicago a ținut să dezvăluie și motivul pentru care a luat această decizie.

„Sutienul este al naiba de incomod”, a mai spus ea.

Cuvintele ei nu au trecut neobservate, comentariul ei a fost preluat de un număr mare de fani pe rețelele de socializare. Pe Twitter, un mesaj al unui fan a devenit viral.

„Dacă actrița de două ori premiată la Globul de Aur și câștigătoare a Emmy, Gillian Anderson, nu va mai purta sutiene, cine suntem noi să nu fim de acord”.

La începutul acestui an, Gillian Anderson a câștigat un Glob de Aur pentru cea mai bună actriță în rol secundar. E vorba despre rolul ei din serialul „The Crown”, unde a interpretat-o pe Margaret Thatcher.

În trecut, Gillian Anderson a dezvăluit că suferă de atacuri de panică atunci când urcă pe scenă.

Foto: Hepta

Libertatea