Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 3 – 9 septembrie 2022

Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 3 – 9 septembrie 2022

Citește Horoscop săptămânal Balanță. Previziuni pentru perioada 3 – 9 septembrie 2022, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Balanță și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Balanță – 3 – 9 septembrie 2022

Între 3 și 5 septembrie dimineața, abordări exagerate ale unor teme minore, dispute și controverse, informații deformate, înțelegere superficială a unor evenimente care, ajung, astfel, distorsionate la cunoștința nativilor. Agitație înaintea unei plecări, deplasări pline de peripeții, efort de a contacta niște autorități pe fondul unor evenimente petrecute în timpul deplasărilor, vizite, excursii de mai mică sau de mai lungă durată.

În ziua de 5 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei și, până pe 29 septembrie, va guverna casa XII-a, devenind, astfel, un susținător al dezvăluirii lucrurilor ascunse; spor de luciditate în analizele și meditațiile personale pe tema evenimentelor din trecut sau pe tema unui prezent complicat. Șansa de a ieși din hățișul ideilor.

Între 5 septembrie, după ora 04:03′, și 7 septembrie, se păstrează profilul conturat cu mai multe luni în urmă referitor la relațiile de familie și la obligațiile casnice; nici una dintre aceste două direcții de viață nu le va oferi satisfacție, calm și împăcare nativilor.

Între 7 septembrie, după ora 06:42′, și dimineața zilei de 9 septembrie, Balanțele pot avea o stranie intuiție în plan afectiv, presimțind că lucrurile nu merg cum trebuie; nu va fi nevoie decât de o scurtă cercetare, de o interogare subtilă a partenerului de viață sentimentală pentru a afla adevărul iar acela îi va uimi peste măsură, obligându-i să ia în calcul reevaluarea omului și a relației înseși; alteori, poate fi vorba numai de situații minore, în aparență, care pot dezvălui însă o realitate necunoscută nativilor ceea ce va crea un blocaj emoțional dar și relațional.

Din 9 septembrie, după ora 06:43′, răstimp binevenit pentru starea de sănătate fizică și psihică a nativilor. Moment de relaxare, de detașare de factorii de stres; efect major, vizibil, al unei abordări neconvenționale a unei suferințe trupești.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Libertatea