Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 9 – 15 octombrie 2021

Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 9 – 15 octombrie 2021

Citește Horoscop săptămânal Balanță. Previziuni pentru perioada 9 – 15 octombrie 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Balanță și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Balanță – 9 – 15 octombrie 2021

De-a lungul zilei de 9 octombrie, nemulțumiri provocate de o situație financiară precară în cazul celor care trăiesc modest; dubii cu privire la soluția sugerată de o persoană (aparent) competentă în legătură cu o cauză financiară sau patrimonială.

Între 9 octombrie, după ora 18:24, și seara zilei de 11 octombrie, dialoguri agreabile, întâlniri vesele, presărate cu glume și marcate de disponibilitatea nativului de a se destinde, dar care vor fi lipsite de consistență; atenție la veridicitatea unor informații sau la autenticitatea unor înscrisuri, chiar dacă acestea vin de la instituțiile statului (risc de erori materiale, de confuzii, de redactare incorectă). Joc ambiguu între șansă și ghinionul din ultima clipă sau de ciuntire a unei rezoluții favorabile nativului prin micile/marile imperfecțiuni asociate punerii ei în aplicare.

Între 11 octombrie, după ora 20:15, și sfârșitul zilei de 13 octombrie, activități casnice obișnuite, fără nimic spectaculos; unele însă, dacă presupun un efort fizic susținut ori alocarea unui timp îndelungat, vor fi amânate pentru o perioadă mai lejeră.

În ziua de 12 octombrie, Saturn va reveni la mișcarea directă, marcând, în mod mai puțin confuz, o serie de principii și direcții de evoluție ale unei relații afective, deși jocul între surpriză, între disponibilitatea interioară și condițiile exterioare va fi mai clar afișat ca realitate complicată între gând și faptă.

Între 13 octombrie, după ora 23:48, și 15 octombrie, univers al creativității foarte bine susținut astral: nativii vor avea imaginație, fantezie debordantă, soluții ingenioase, originalitate, curaj și expresivitate; moment bun pentru artiști, interpreți, creatori, cercetători, inventatori. Cele trei planete din Balanță, aflate într-o relație armonică cu cele trei, în tranzit prin Vărsător, le pot oferi celor nesiguri pe capacitatea și valoarea lor susținerea și motivația necesare.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Libertatea