Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 3 – 9 septembrie 2022

Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 3 – 9 septembrie 2022

Citește Horoscop săptămânal Fecioară. Previziuni pentru perioada 3 – 9 septembrie 2022, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Fecioară și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Fecioară – 3 – 9 septembrie 2022

Între 3 și 5 septembrie dimineața, posibile confruntări între nativi și părinții acestuia sau rudele mai în vârstă pe teme de interes comun ce privesc administrarea unor sume de bani sau a unor bunuri ori luarea unor decizii ce presupun cheltuieli, investiții, modificarea unui mod de viață pe care cei în vârstă le resping.

În ciuda legitimității abordării respectivei situații și a soluției corecte și adecvate a Fecioarelor, înțelegerea se lasă cu dispute care abat cursul discuției de la firul principal. În ziua de 5 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei și, până pe 29 septembrie, va tranzita casa I a personalității celor despre care vorbim acum.

Astfel, Micul Benefic îi va proteja pe acești nativi și le va înlesni o serie de rezolvări în plan personal, le va da mai multă stabilitate organică, precum și un mental echilibrat care îi va ajuta să reacționeze corect în toate împrejurările. Între 5 septembrie, după ora 4:03′, și 7 septembrie, viața sentimentală nu va cunoaște schimbări, iar relațiile de prietenie vor trece prin momente delicate care nu le vor face plăcere Fecioarelor nici să le constate și nici să le gestioneze.

Între 7 septembrie, după ora 6:42′, și dimineața zilei de 9 septembrie, nu este exclusă o discuție care să-i surprindă pe nativi prin modul de abordare, prin tema însăși, prin soluția propusă de angajatori ori printr-o ofertă ce apare în spațiul profesional.

Pentru cei în vârstă se adaugă însă nuanța evaluării posibilității unei „retrageri” (ieșire la pensie, schimbare de statut, abordare dintr-o altă perspectivă a pregătirii lor profesionale). Din 9 septembrie, după ora 6:43′, moment special care privește îndeosebi sectorul relațiilor profesionale unde se poate înregistra o nesperată schimbare de opinie, de atitudine, de scop, de argumente în tratarea unui subiect de interes comun. Angajare a Fecioarelor în varii proiecte.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Libertatea