Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 9 – 15 octombrie 2021

Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 9 – 15 octombrie 2021

Citește Horoscop săptămânal Fecioară. Previziuni pentru perioada 9 – 15 octombrie 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Fecioară și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Fecioară – 9 – 15 octombrie 2021

De-a lungul zilei de 9 octombrie, până după-amiază, dialoguri antipatice, întâlniri de scurtă durată cu persoane care vor reuși să-l scoată din sărite pe câte un nativ care nu va înțelege nici atitudinea aceluia, nici mesajul. Vești nu tocmai bune, enervări de scurtă durată în contextul unei deplasări.

Între 9 octombrie, după ora 18:24, și seara zilei de 11 octombrie, relațiile de familie se pot ameliora; va fi vorba de o stare de spirit mai conciliantă, de politețe, de detașare de factorii care altădată îi puneau de jar pe cei născuți în Fecioară. Acum, în mod programatic, aceștia și vor propune să nu-și mai pună mintea cu toate fleacurile și capriciile ori cu pretențiile exagerate ale celor din familie; nevoie de calm, de odihnă, de tihnă, de confort, de recuperare și de pace domestică.

Între 11 octombrie, după ora 20:15, și sfârșitul zilei de 13 octombrie, universul sentimentelor va fi abordat cu moderație, fără pasiuni, fără patimi, fără exuberanțe, deci și cu mai puține satisfacții. În ziua de 12 octombrie, Saturn va reveni la mișcarea directă și va elibera sectorul relațiilor de muncă de blocajele greu de înțeles și de îndepărtat din calea unor rezoluții profesionale.

În schimb, va (re)introduce secvențele ciudate și complicate ale unor măsuri care nu pot fi eludate. Atenție la jocul interesant, uneori profitabil, care se construiește în aceste zile pe direcția muncă/bani. Nu orice ofertă e de luat în seamă, dar nici o analiză temeinică de estimare a viitorului lor la actualul loc de muncă nu strică pentru a ști la ce să se aștepte și de ce, la un moment dat, să accepte ideea unei schimbări.

Între 13 octombrie, după ora 23:48, și 15 octombrie, accent astral în sectorul sănătății. Nota generală este de instabilitate, de nervozitate, de reacții disproporționate ale organismului pedirecția vasculară și neurologică.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Libertatea