Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 3 – 9 septembrie 2022

Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 3 – 9 septembrie 2022

Citește Horoscop săptămânal Leu. Previziuni pentru perioada 3 – 9 septembrie 2022, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Leu și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Leu – 3 – 9 septembrie 2022

Între 3 și 5 septembrie dimineața, nesiguranță afectivă, nevoia de confirmări în plan sentimental, emoții intense, dar de scurtă durată, mai mult sau mai puțin motivate de o înțelegere corectă a realității. În ziua de 5 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei și, până pe 29 septembrie, va tranzita sectorul banilor câștigați din muncă proprie și, din această perspectivă, va crea un context astral favorabil unor consolidări în regimul salarizării (intrare în normalitate cu privire la respectarea relațiilor contractuale).

Planeta Venus va avea meritul de a instaura o atitudine logică, adecvată estimării corecte a raportului muncă ﹘ performanță ﹘ valoare personală ﹘ retribuție, fără a emite pretenții nejustificate sau a avea abordări rupte de realitate.

Între 5 septembrie, după ora 4:03′, și 7 septembrie, cele două case ale sănătății vor evolua sub semnul aceluiași raport astral plin de disconfort. Nu va fi vorba, neapărat, de disfuncții organice, cât mai ales de o stare de spirit care va alimenta enervări, lipsa motivației și a energiei, blocaje mentale, rutină exasperantă, îngrijorări amplificate de un fond de stres mai vechi, precum și de disfuncțiile apărute în regimul muncii.

Între 7 septembrie, după ora 6:42′, și dimineața zilei de 9 septembrie, surprize în relațiile parteneriale, contractuale sau în activitățile desfăşurate pe baza unei înțelegeri. Posibile capricii ale unui asociat, inițiative nefericite ale unuia dintre soți, etc.

Din 9 septembrie, după ora 6:43′, o rază de speranță cu privire al posibilitatea finalizării (cu succes) a unui demers ce privește un interes material, un avantaj financiar, un litigiu patrimonial. Întreaga săptămână va fi marcată de informații incorecte, trunchiate, manipulatoare, precum și de atitudinile divergente ale unor persoane cu care nativul se întâlnește în activitatea profesională sau în inițiativele cu rol social.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Libertatea