Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 12 – 18 iunie 2021

Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 12 – 18 iunie 2021

Citește Horoscop săptămânal Pești. Previziuni pentru perioada 12 – 18 iunie 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Pești și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Pești – 12 – 18 iunie 2021

Între 12 și 13 iunie seara, stare de spirit bogată, marcată de amintiri, de trăiri interioare intense, alimentată de dialogurile cu alte persoane care vor consolida peisajul interior, nu întotdeauna echilibrat, sau plăcut, sau de dorit și de cultivat. Aici, numai Peștii înșiși vor avea capacitatea să rezolve lucrurile și să-și repare mecanismul afectiv dereglat de impresii, de întâmplări ciudate sau de evidențe ce nu mai pot fi contestate.

Între 13 iunie, după ora 21:23, și dimineața zilei de 16 iunie, la locul de muncă pot avea loc transformări (ori acestea vor fi doar anunțate, urmând a fi puse curând în aplicare) care îl pot privi și pe cel născut în zodia Peștilor.

Pentru unii, însă, ar putea fi vorba de o postură mai bună, de un context avantajos sau de o recuperare de imagine și de autoritate știrbită, în ultima vreme (vremea revanșei). Nativii de toate vârstele trebuie să aibă grijă de felul în care muncesc și se dedică unor sporturi, antrenamente sau distracții pentru că inima lor începe să fie solicitată, din punct de vedere astral, din plin. Atenție că tranzitul privește, de-o potrivă, coloana vertebrală și ochii!

Între 16 iunie, după ora 06:02, și 18 iunie, relațiile parteneriale vor evolua decent, bazate pe respect reciproc, pe “delimitarea teritoriilor”, pe pragmatism. Din 18 iunie, după ora 11:54, și până pe 20 iunie, tranzitele momentului ne ofertă prea puține informații pentru a formula o anticipare pentru evoluția celor două case ale banilor și bunurilor.

Atrag atenția asupra relațiilor de familie care se pot complica inutil prin afirmații și pretenții nejustificate. Dacă acestea vor veni din partea părinților sau a rudelor, atunci, Peștii trebuie să dea dovadă de toleranță sau de indiferență. Iar ei înșiși ar fi mai bine să se abțină să spună chiar tot ce cred despre o persoană, o relație, un eveniment, o temă aprinsă de discuție.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Libertatea