Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 14 – 20 mai

Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 14 – 20 mai

Citește Horoscop săptămânal Pești. Previziuni pentru perioada 14 – 20 mai, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Pești și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Pești – 14 – 20 mai

În prima parte a zilei de 14 mai, mecanisme de gândire, înaintea luării unei decizii sau formulării unui răspuns, care încearcă să găsească o rezoluție amiabilă, și nu una de forță, așa cum sugerează presiunea evenimentelor.

Între 14 mai, după ora 13:34′, și 16 mai, după prânz, sectorul conștiință, aspirații, planuri majore de viață, atașamente va sta sub influența Lunii Pline în Scorpion din 16 mai, care va fi consolidată și diversificată în impulsurile ei astrale de eclipsa totală de Lună care o va însoți.

Nu va fi un moment al speranței, al avântului, al încrederii sau al bucuriei și al împlinirii, pentru că aici se vor confrunta tot felul de gânduri: unele venite din trecut, care vor funcționa ca o pildă sau ca un avertisment în ideea de a nu se comite aceeași greșeală, cu deruta momentului, cu incapacitatea nativului de a identifica adevărul ori cu refuzul acestuia de a accepta o realitate care îi amenință întregul eșafodaj interior.

Stare de spirit încărcată de regret, de resentimente, de tendința de a abandona unul sau mai multe planuri de viață; poate că la toate acestea vor contribui și dezamăgirile demoralizante din ultima vreme cu privire la unii oameni, idei, proiecte de care ei s-au atașat. Între 16 mai, după ora 14:51′, și 18 mai, după prânz, moment al succesului sau al unei împrejurări favorabile care le va permite, mai ales celor tineri, să se afirme, să atragă atenția, să se remarce în chip frumos, onest, elegant.

Între 18 mai, după ora 15:02′, și 20 mai, după-amiaza, relații de prietenie în nota obișnuită, menținute corect, dar fără exces de sentimente, de încredere sau de generozitate. Din 20 mai, după ora 15:53′, până în 22 mai, discretă solicitare a sistemului nervos central, posibile insomnii sau momente de agitație care, în unele cazuri, pot fi productive, conducându-i pe nativi la soluții inspirate sau la flash-uri de cunoaștere.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Libertatea