Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 4 – 10 septembrie 2021

Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 4 – 10 septembrie 2021

Citește Horoscop săptămânal Săgetător. Previziuni pentru perioada 4 – 10 septembrie 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Săgetător și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Săgetător – 4 – 10 septembrie 2021

Între 4 și 6 septembrie, sectorul comunicării poate deveni (extrem) de dificil pentru unele persoane; depinde de locul și de importanța provocărilor în ansamblul preocupărilor Săgetătorilor: poate fi vorba de dialoguri cu oficiali, de examene, de audieri și audiții, de interviuri (pentru un job, o recrutare, o evaluare) sau pentru susținerea unui proiect în fața unei comisii de specialitate.

Surprize în timpul unei deplasări curente, cu scop precis, sau într-o excursie, călătorie, vacanță. Între 6 septembrie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 8 septembrie, posibil moment important, semnificativ pentru postura publică, pentru carieră, ascensiune socială, însărcinare cu noi responsabilități în plan profesional, social, politic, administrativ pe fondul schimbărilor de statut posibile, patronate de Luna Nouă în Fecioară din 7 septembrie, care se va produce în acest sector.

Între 8 septembrie, după ora 6:21, și dimineața zilei de 10 septembrie, comunicare intensă cu unul sau mai mulți cunoscuți, participare la festivități, agape, reuniuni, comemorări, în timpul cărora nativii pot face un schimb interesant de idei, impresii, opinii și argumente pe care trebuie să le privească însă cu reticență: unele ar putea să fie pure fantezii sau fleacuri.

Din 10 septembrie, după ora 9:05, până pe 12 septembrie, la prânz, axa celor două case ale sănătății le poate insufla o stare de plictis sau de enervare față de activitățile presante, cu termene fixe, care exercită o presiune, dar și o constrângere asupra mentalului nativilor.

La sfârșitul zilei de 10 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 7 octombrie, va marca universul interior într-un fel discret, dar eficient, împiedicându-i pe nativi să se enerveze prea tare sau să cadă în tristeți adânci în fața unor situații neplăcute.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Libertatea