Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 9 – 15 octombrie 2021

Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 9 – 15 octombrie 2021

Citește Horoscop săptămânal Săgetător. Previziuni pentru perioada 9 – 15 octombrie 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Săgetător și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Săgetător – 9 – 15 octombrie 2021

De-a lungul zilei de 9 octombrie, Săgetătorii se vor gândi la sănătate, la bani, la activitatea profesională sau la procesele și conflictele cu care se confruntă. Între 9 octombrie, după ora 18:24, și seara zilei de 11 octombrie, Luna se va afla în tranzit prin semnul lor zodiacal natal și le va oferi susținere, dându-le energie, putere fizică, entuziasm, convingeri ferme, judecată corectă, motivație în a acționa.

Venus va chema tot felul de șanse care se pot manifesta prin mici evenimente cotidiene, care le pot face plăcere ori care pot fi catalogate drept noroc și ajutor nesperat. În relațiile parteneriale, aceștia se vor purta corect, principial, dând dovadă de generozitate și eleganță.

Între 11 octombrie, după ora 20:15, și sfârșitul zilei de 13 octombrie, inițiative și soluții născute din modestie, cumpătare și echilibru în fața nevoilor cotidiene raportate la veniturile și la disponibilitățile financiare ale momentului. În ziua de 12 octombrie, Saturn va reveni la mișcarea directă și va patrona stările psihice ce vor putea fi catalogate drept mari sau mici crize de conștiință.

Informațiile nou apărute în orizontul lor de înțelegere vor intra în conflict cu tot ceea ce Săgetătorii știu, au deprins, au învățat și au acceptat. Acum, ei vor fi puși în situația de a se adapta la nou, de a accepta ipostaze de viață și comportament pentru care nu sunt încă pregătiți.

Între 13 octombrie, după ora 23:48, și 15 octombrie, posibile vești sau informații furnizate de către prieteni sau despre prieteni care îi destabilizează. Cu aceștia, nativii s-ar putea să aibă dialoguri marcate de combativitate, surpriză, vehemență, refuz sau negare. Cei tineri ar putea primi notificări sau documente oficiale privitoare la felul în care se raportează o instituție de învățământ la dosarul, petiția, solicitarea, cererea adresată ei de către nativi spre soluționare.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Libertatea