Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 9 – 15 octombrie 2021

Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 9 – 15 octombrie 2021

Citește Horoscop săptămânal Scorpion. Previziuni pentru perioada 9 – 15 octombrie 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Scorpion și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Scorpion – 9 – 15 octombrie 2021

De-a lungul zilei de 9 octombrie, nativii se vor afla sub influența Lunii, care le va răscoli stările de spirit, afectivitatea și le va influența comportamentul care ar putea să trădeze simpatia sau antipatia celor cu care nativul va dialoga sau va coopera în acest răstimp. Între 9 octombrie, după ora 18:24, și seara zilei de 11 octombrie, gânduri inconsistente care se vor baza mai mult pe dorințe și impresii decât pe date, cifre și informații coerente și corecte.

Nativii își vor face calcule optimiste, dar deloc realiste cu privire la viitoarele câștiguri sau la eventualele soluții care le-ar putea limpezi o stare materială nesigură. Ba mai mult, unele ipostaze, care s-au conturat favorabil lor în ultima vreme, se pot “da peste cap” în ultima clipă, prin acțiunea destabilizantă a Lunii Negre care operează pe axa celor două case ale banilor și câștigurilor materiale.

Între 11 octombrie, după ora 20:15, și sfârșitul zilei de 13 octombrie, Scorpionii vor avea o disponibilitate redusă pentru conversații vesele și relaxare; ei vor rămâne concentrați asupra principalelor lor teme de viață, dintre care studiul, progresul profesional prin învățătură și ridicarea nivelului de pregătire reprezintă o urgență sau o prioritate, indiferent de vârsta acestora.

În ziua de 12 octombrie, Saturn va reveni la mișcarea directă și va fi mult mai explicit în felul categoric prin care va pune, în fața Scorpionilor, problemele domestice și de familie. Unele vor apărea, de-acum încolo, (aparent) din senin.

Între 13 octombrie, după ora 23:48, și 15 octombrie, unele persoane născute în acest semn zodiacal vor avea motive serioase să mediteze pe tema unor aspecte delicate, tăinuite de familie ori vor căuta argumentele care lipsesc dintr-o argumentație logică și, spre marea lor mirare, acestea le vor ieși în cale prin intuiție, printr-o descoperire “întâmplătoare” sau cu ajutor discret din partea cuiva.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Libertatea