Hoț care fură haine dintr-un magazin din Bârlad cu tot cu manechin, surprins de camerele de supraveghere. IPJ Vaslui: „Încă nu a fost prins”

Hoț care fură haine dintr-un magazin din Bârlad cu tot cu manechin, surprins de camerele de supraveghere. IPJ Vaslui: „Încă nu a fost prins”

Un hoț din Bârlad fură haine dintr-un magazin, cu tot cu manechin, în plină zi. Patronul a făcut publice imaginile surprinse de camerele de supraveghere pe 2 septembrie. Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, a transmis, pentru Libertatea, că tâlharul nu a fost încă prins.

Camerele de supraveghere ale magazinului îl surprind pe individ la ora 9.36, când trecea prin fața ușii, aparent, ca un cetățean obișnuit.

Ulterior, văzând că ușa magazinului este deschisă și, aproape de ea, se afla un manechin acoperit cu o pereche de pantaloni și are legată și o poșetă, se întoarce din drum, se strecoară ușor în interior, înșfacă manechinul și se face nevăzut.

Când a sesizat lipsa manechinului, patronul a verificat camerele de supraveghere și l-a descoperit pe hoțul care i-a furat marfa. A făcut totul public, punând înregistrările de pe camera de supraveghere pe contul său de socializare.

Până în acest moment, tâlharul din Bârlad nu a fost prins.

„În urma apariției în spațiul public a unei filmări în care este prezentat furtul unor obiecte de îmbrăcăminte dintr-un spațiu comercial, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs situația prezentată și dispunerea măsurilor legale. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad„, a transmis Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt IPJ Vaslui.

Libertatea