Ilona Brezoianu, pe covorul roșu la Cannes 2021. Actrița a dezvăluit de ce a participat la eveniment

Ilona Brezoianu, pe covorul roșu la Cannes 2021. Actrița a dezvăluit de ce a participat la eveniment

O mulțime de celebrități, de actrițe, de regizori și-au făcut apariția deja pe covorul roșu de la Cannes 2021. Festivalul de film a început pe 6 iulie și se va încheia pe 17 iulie. La eveniment și-a făcut apariția și Ilona Brezoianu, care a dezvăluit motivul pentru care se află acolo.

Actrița joacă în filmul „Întregalde”, regizat de Radu Muntean. Pelicula a avut premiera la Cannes 2021.

„Astăzi avem premiera la quinzaine_des_realisateurs cu filmul @intregalde. Ieri am fost pe covor, iar poza este făcută de prietena mea @darinabrz, care a făcut o întreagă desfășurare de forțe să imortalizeze momentu’.

Am avut și emoții, dar cel mai mult am pentru azi, când se va proiecta filmul pentru prima dată. Stați tuned că mai pun poze d’aici”, a notat actrița pe Instagram ieri.

Totodată, ea a postat și o fotografie de pe covorul roșu, în care apare alături de colegi îmbrăcată într-o rochie lungă, cu crăpătură pe picior și viu colorată.

Ilona Brezoianu, în echipa Antena 1

Ilona Brezoianu și Șerban Copoț prezintă „Stand-up Revolution”, în curând, la Antena 1, prima emisiune televizată de stand-up în care patru nume cu greutate plănuiesc să descopere viitoarea mare senzație din domeniu.

Sarcina celor doi prezentatori nu este una ușoară, mai ales când concurenții trebuie să urce pe scenă în fața unor nume de referință în stand-up-ul din România. „Noi încercăm să îi încurajăm, au mari emoții, mai ales că sunt mulți care fac pentru prima dată asta pe o scenă, așa că suntem alături de ei”, a mărturisit actrița Ilona Brezoianu.

Libertatea