Imagine rară cu Ștefan Bănică jr și fiul lui. Lavinia Pârva i-a surprins pe cei doi. „Băieții mei”

Imagine rară cu Ștefan Bănică jr și fiul lui. Lavinia Pârva i-a surprins pe cei doi. „Băieții mei”

Ștefan Bănică jr și Lavinia Pârva s-au căsătorit în 2017 și au împreună un băiețel, pe Alexandru, în vârstă de 3 ani. Artista a publicat o imagine cu cei mai importanți oameni din viața ei, alături de care a scris un mesaj scurt.

Lavinia Pârva a postat la InstaStory, o imagine cu Ștefan și Alexandru. „Băieții mei”, a scris vedeta în dreptul imaginilor, alături de o inimioară roșie. Recent, interpreta a explicat de ce refuză să îi arate chipul lui Alexandru, în mediul virtual.

„În primul rând, dacă am fi venit cu Alexandru la şedinţa foto, probabil am fi terminat în trei zile, lux pe care nu ni-l permitem. Alexandru este foarte năstruşnic acum. Dar, în acelaşi timp, nu ne-am dorit să-l expunem momentan.

Cu siguranţă vom face acest lucru atunci când vom simţi. Alexandru are tot dreptul să se bucure de copilăria lui, nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru.

Doamne fereşte!, nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea. Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară”, a spus Lavinia Pârva pentru VIVA.

Libertatea