Imagini de la „Bravo, ai stil! Celebrities” sezonul 7. Ce ținute poartă cele nouă concurente în prima ediție a show-ului

Imagini de la „Bravo, ai stil! Celebrities” sezonul 7. Ce ținute poartă cele nouă concurente în prima ediție a show-ului

Pregătirile pentru cel de-al șaptelea sezon al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” au intrat în linie dreaptă, show-ul va debuta miercuri, 8 septembrie, de la 22.30, cu un nou sezon, la Kanal D!

Cele nouă concurente sunt gata de bătălia stilistică, fiind mai pregătite ca oricând să câștige simpatia miilor de fani și să îi impresioneze pe cei trei jurați: Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. 

Sensy
Ruxi
Otniela
Olga Verbitchi
Nicoleta Nucă
Mădălina Pamfile
Ioana Filimon
Carmen Negoiță
Anda Adam

Cele 9 concurente – Anda Adam, Nicoleta Nucă, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiță, Ruxi, Sensy, Olga Verbitchi, Otniela și Ioana Filimon – care au acceptat provocarea stilistică „Bravo, ai stil! Celebrities” sunt gata de călătoria care le va transforma din celebrități în adevărate repere de stil.

Și pentru că prima impresie contează, acestea scot artileria grea din dotare încă din prima ediție a emisiunii, difuzată miercuri, de la 22.30.

Acestea își vor etala cele mai rafinate styling-uri, dar și cele mai îndrăznețe povești, care vor stârni o adevărată furtună de reacții, entertainement și distracție pe platoul emisiunii. 

Libertatea