Imagini rare cu Mădălina Ghenea alături de fiica și de mama sa. S-au relaxat într-o vacanță de lux în Dubai

Imagini rare cu Mădălina Ghenea alături de fiica și de mama sa. S-au relaxat într-o vacanță de lux în Dubai

Mădălina Ghenea a surprins cu cele mai recente imagini postate pe Instagram. Celebra vedetă a apărut alături de fiica Charlotte, dar și alături de mama ei, Constanța Ghenea. S-au răsfățat într-o vacanță în Dubai.

După o perioadă intensă de muncă, Mădălina Ghenea a părăsit Italia, țara în care locuiește de ani de zile. A călătorit în Emiratele Arabe Unite, mai exact în Dubai, pentru o vacanță de câteva zile. Nu a mers singură, ci a fost însoțită de Charlotte, fiica sa, și de mama.

Se știe că Mădălina Ghenea a filmat pentru mai multe proiecte recent, chiar și pentru un film alături de Ed Westwick, a lucrat din greu, așa că și-a luat o perioadă de concediu pentru a se relaxa alături de cele mai importante persoane din viața ei. Cele trei s-au cazat la un hotel de lux din Dubai. Acolo s-au bucurat de servicii regești, de preparate speciale, de camere spațioase și luxoase, de piscine și de o vreme perfectă de vară.

Vedeta, care a fost des apreciată pentru silueta ei la 34 de ani, s-a afișat în repetate rânduri în costum de baie. A surprins cu o fotografie specială, căci apare alături de fetița ei și de mama. Au pozat împreună foarte apropiate. „Timp în familie! Trei generații”, a fost mesajul transmis de Mădălina Ghenea.

Aceasta e o imagine rară de familie, căci de când s-a născut fiica ei, Mădălina Ghenea nu a expus-o des în public sau pe rețelele de socializare. Se știe că Charlotte e rodul iubirii dintre actriță și Matei Stratan. Ei s-au despărțit, iar micuța a rămas în grija ei. Locuiesc în Italia, la Milano. Fetița vorbește trei limbi deja, română, engleză și italiană.

Primește pensie alimentară de la Matei Stratan

Recent Playtech.ro a scris că Mădălina Ghenea a primit cadou un apartament la Milano de la Matei Stratan. Vedeta a remarcat articolul și a reacționat furtunos pe Instagram. A infirmat totul, a mărturisit că locuiește cu chirie în Milano, dar a și făcut publică suma pe care o primește lunar de la Matei Stratan drept pensie alimentară pentru fiica lor.

„Nu am primt absolut nimic de la nimeni, plătesc singură chiria la Milano, nu plătește nimeni pentru mine. Charlotte primește 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei. În acest moment sunt în vacanță cu fiica mea și țin să precizez că am plătit eu biletele de avion și hotelul”, a transmis vedeta acum două săptămâni.

Libertatea