Imagini șocante! O șalupă lovește în plin un caiac cu patru sportivi care se antrenau pe Dunăre

Imagini șocante! O șalupă lovește în plin un caiac cu patru sportivi care se antrenau pe Dunăre

Un accident teribil a avut loc pe Dunăre, la Orșova, astăzi, 13 iulie, în jurul orei 12.30. Un caiac în care se aflau patru sportivi tineri a fost spulberat de o șalupă care conducea cu viteză, potrivit imaginilor difuzate de Realitatea Plus.

Imaginile surprind momentul în care conducătorul șalupei a intrat cu mare viteză în caiacul care se afla în fața sa, fără să îl evite sau să frâneze.

Sportivii erau legitimați la Liceul de Marină Orșova și făceau un antrenament pe Dunăre în momentul coliziunii, a notat și g4media.ro.

Poliția: Un copil a fost rănit

În urma impactului, un minor a fost rănit, a transmis IPJ Mehedinți. Copilul a fost transportat la spital pentru investigații, fără însă a necesita internarea.

Totodată, celelalte persoane implicate în accident au fost recuperate din apă și conduse în siguranță la mal, se mai arată în comunicatul remis la solicitarea Libertatea.

Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a mai transmis că s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Polițiștii Postului Transporturi Navale Orșova, în colaborare cu Căpitănia Orșova, au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurările care au condus la producerea acestui eveniment.

IPJ Mehedinți:

Libertatea