Imagini virale. Un avion a rămas blocat sub un pod, pe o autostradă din India

O aeronavă care aparţinea companiei Air India a rămas blocată sub un pod lângă Aeroportul Internațional Delhi. Imaginile surprinse de martori de la fața locului au fost postate duminică pe Twitter de un jurnalist indian și au devenit virale pe rețelele de socializare, potrivit The Times of India și Mediafax.

Din imaginile video surprinse, vede cum avionul a rămas imobilizat sub pod vizil mai scund decât dimensiunile avionului, în timp ce mașinile circulă pe autostradă.

#WATCH An @airindiain plane ✈️ (not in service) got stuck under foot over bridge. Can anyone confirm the date and location?The competition starts now? pic.twitter.com/pukB0VmsW3

— Ashoke Raj (@Ashoke_Raj) October 3, 2021

După ce incidentul a fost făcut public, compania aeriană a informat că aeronava era veche și fusese vândută unei persoane, însă nu știe de ce noul proprietar a decis să îl transporte pe sub un pod.

„Avionul nu aparține aeroportului din Delhi, aeronava fiind deteriorată. Pilotul a decis să îl transporte pe cale terestră, această decizie fiind una greșită.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internațional Delhi.

Foto: captură video Twitter / Mediafax

Libertatea