În sfârșit, s-a decis să vorbească! Charlene de Monaco rupe tăcerea după multă vreme: „Am trecut printr-o perioadă grea, dar…”

În sfârșit, s-a decis să vorbească! Charlene de Monaco rupe tăcerea după multă vreme: „Am trecut printr-o perioadă grea, dar…”

După ce o gravă infecție a ținut-o departe de ochii publicului mai bine de un an, prințesa Charlene a acceptat cu greu să dezvăluie care e în prezent starea sa de sănătate reală. Într-un interviu recent, ea susține că se simte ceva mai bine și că a început chiar să facă sport din nou sport.

Charlène de Monaco a trăit vara aceasta departe de lumina reflectoarelor, pe care și-a petrecut-o în familie, alături de Albert de Monaco și copiii lor Gabriella și Jacques, dorindu-și parcă să recupereze cele 15 luni în care, mai întâi în Africa de Sud și apoi într-o clinică europeană, s-a vindecat de o infecție gravă la urechi, nas și gât.

Într-un interviu acordat revistei sud-africane News 24, citată de presa din Italia, ea a dezvăluie noi detalii despre strarea sa actuală de sănătate: „Am trecut printr-o perioadă grea, dar am avut norocul să fiu susținută și iubită de soțul meu, de copiii mei și de familia mea, din care îmi trag toată puterea”.„Viața mea de zi cu zi se învârte acum în jurul copiilor mei”, a mai explicat prințesa care a ținut totuși să adauge: „Ei au fost foarte ocupați cu activitățile lor: navigație, cursuri despre mediul marin, primul contact cu scufundări și salvare maritimă.”„Acum mă simt mult mai puternică fizic. Drumul a fost lung, dificil și dureros. Nu vreau să mă grăbesc, dar astăzi mă simt mai liniştită”, s-a confesat prințesa. Charlene a recunoscut totodată că încet-încet revine și la marea ei pasiune, sportul, atât cât îi permite sănătatea: un pic de înot și puțin de sală de sport, fără a exagera.

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL LIBERTATEAPENTRUFEMEI.RO

Libertatea