Incendiu la stadionul din Slobozia din cauza unui fulger. Tribuna oficială a ars ca o torță | VIDEO

Incendiu la stadionul din Slobozia din cauza unui fulger. Tribuna oficială a ars ca o torță | VIDEO

Pompierii din Ialomița au intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă cu două autospeciale pentru a stinge incendiul care a avut loc în urma unei vijelii, la tribuna oficială a Stadionului 1 Mai din Slobozia. Astăzi, aici se joacă meciul din Liga a II-a dintre Unirea Slobozia și Csikszereda Miercurea Ciuc.

Fulgerul a lovit tribuna oficială în jurul orei 0.30 și a aprins instantaneu fotoliile, potrivit publicației locale Info Ialomița. În doar câteva minute, focul a cuprins toată tribuna oficială și cele 140 de fotolii au fost arse de flăcări. Pompierii veniți de urgență la fața locului au încercat să limiteze pagubele.

„După o intervenţie de aproximativ două ore incendiul a fost lichidat. Au ars scaunele tribunei (aproximativ 130 de bucăţi), tavanul construit din lambriu PVC pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, tâmplărie termopan pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi”, a informat ISU Ialomiţa.

Incendiul provocat de fulger nu a afectat suprafața de joc și nici vestiarele. Sâmbătă dimineață, la ora 9.00, după 12 ore de ploaie torențială neîntreruptă, s-a pus problema dacă partida de liga a II-a dintre Unirea Slobozia și Csikszereda Miercurea Ciuc va fi amânată. În cele din urmă, arbitrii au decis că jocul va începe la ora 11.00.

FOTO, VIDEO: Obiectiv Ialomița / YouTube

Libertatea