Inna face plajă la Vama Veche. A pozat într-un costum de baie aproape transparent

Inna face plajă la Vama Veche. A pozat într-un costum de baie aproape transparent

Se mândrește cu cariera sa, dar și cu formele ei! Inna e una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, una care a reușit să facă performanță și la nivel internațional. Recent, ea a atras atenția cu cele mai recente fotografii pe de rețelele de socializare, apare în costum de baie.

De la debutul ei și până acum, Inna a trecut printr-o serie de transformări de ordin fizic. A slăbit, merge des la sală pentru a se întreține în formă, s-a tuns și în diferite feluri și a apelat chiar și la ajutorul medicului estetician pentru unele tratamente.

Artista în vârstă de 34 de ani face furori în mai toate videoclipurile sale cu ipostazele în care apare. De data aceasta a atras privirile și like-urile fanilor cu două imagini urcate pe Instagram.

Cântăreața poartă un costum de baie din două piese, aproape transparent. Articolul vestimentar negru îi lasă la vedere abdomenul perfect tonifiat. Totodată, ea a mai dezvăluit și unde e locația unde face plajă, chiar la Vama Veche, în Constanța.

inna in costum de baie 1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Cei care o urmăresc pe Instagram au apreciat apariția vedetei și i-au oferit peste 150.000 de aprecieri. Unii dintre fani au și complimentat-o.

„Cea mai sexy cântăreață din lume”, „Prea sexy”, „Ești perfectă”, „Te iubesc”, sunt doar câteva dintre comentarii.

inna sexy 2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

În luna mai a acestui an, Inna a apărut în centrul Bucureștiului alături de iubit. Inna și Deliric au fost surprinși în apropiere de Calea Victoriei. Cei doi artiști s-au bucurat de timpul liber și s-au plimbat cu skateboard-ul. Au fost pozați chiar pe trecerea de pietoni, Deliric înainte, iar Inna îl urma.

Amândoi purtau haine negre și șepci pe cap. Inna a atras atenția cu rochia ei foarte scurtă, dar privirile tuturor s-au îndreptat către picioarele artistei, foarte tonifiate, dar pline cu tatuaje.

Libertatea