INNA, în costum de baie transparent, în Ibiza. Fanii au reacționat imediat: „Exagerezi. Ce fac banii din oameni”

INNA, în costum de baie transparent, în Ibiza. Fanii au reacționat imediat: „Exagerezi. Ce fac banii din oameni”

INNA a atras atenția cu cele mai recente imagini postate pe rețelele de socializare. Nu apare în compania lui Deliric, iubitul său, ci în ipostaze provocatoare. Cântăreața a stârnit mii de reacții din partea fanilor ei de pe Facebook și Instagram, unii i-au apreciat apariția, alții au criticat-o.

Zilele acestea, INNA se află în Ibiza. Pe 16 octombrie și-a sărbătorit ziua de naștere, a împlinit 35 de ani, iar de atunci o ține dintr-o vacanță în alta. A stat o perioadă la Barcelona, iar acum se află în Ibiza, acolo unde a realizat cele mai neașteptate fotografii.

Cântăreața a pozat într-un costum de baie complet transparent. Articolul vestimentar din două piese nu este confecționat din vreun material, ci din pietricele strălucitoare. Artista și-a mai accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari negri, iar în partea de jos a purtat o pereche de blugi albaștri foarte largi.

Fanii de pe Facebook au apreciat felul în care a pozat INNA acum cu peste 38.000 de like-uri. I-au lăsat și comentarii, peste 600. Unii au complimentat-o, în timp ce alții i-au criticat apariția în costumul de baie transparent.

„Inna, te ascult de când te-ai lansat! Sunt fericită pentru tine, femeie minunată! (…)

Ce sexy! Ce corp frumos! (…)

Ce femeie frumoasă! (…)

Exagerezi! Păcat, mare păcat! Ce fac banii din oameni! (…)

Mno… sutienul este ok (se văd)… Chiloțelul… și mai mișto… Dar cu blugii ce ne facem? Ne rănești ochișorii. (…)

Blugii și chiloții strica tot farmecul”, sunt câteva dintre comentariile fanilor pe Facebook.

În 2011 a fost cel mai bine plătită artistă

Recent, Inna a vorbit despre situația ei financiară. Spune care sunt extravaganțele pe care le face pentru ea într-un interviu marca viva.ro. De-a lungul anilor, cântăreața a fost foarte atentă la partea financiară, a investit mult în proiectele sale, în ea, ca artist. Pentru Inna, extravaganțele înseamnă vacanțe speciale, în locații deosebite.

Acum a dezvăluit că pe lângă faptul că e cântăreață, ea e și partener la Global Records, o casă de discuri lansată în 2008 în România de omul de afaceri Ștefan Lucian Gîtiță. „Cred că extravaganță poate însemna ceva diferit pentru fiecare dintre noi. Sunt momente în care mă răsfăț cu anumite lucruri sau vacanțe aparte, dar nu fac acest lucru des. Sunt destul de echilibrată din acest punct de vedere. Banii îi investesc în proiectul INNA și în casa de discuri Global Records, unde sunt partener”, a spus Inna pentru VIVA!.

Libertatea