Institutul Clinic Fundeni nu are apă caldă și căldură. Unitatea medicală, informată că se fac lucrări în zonă

Institutul Clinic Fundeni nu are apă caldă și căldură. Unitatea medicală, informată că se fac lucrări în zonă

Institutul Clinic Fundeni din București a rămas, joi, fără apă caldă și căldură, scrie Mediafax. Unitatea medicală a fost informată că se fac lucrări în zonă.

Reprezentanții Institutului Clinic Fundeni au declarat pentru Mediafax că au primit o comunicare informală, prin care sunt anunțați că în zonă au loc lucrări de reparații, astfel că o perioadă nu se poate asigura apa caldă sau căldura.

De altfel, Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti a anunţat, joi, că în cursul nopţii de joi spre vineri va începe probele la caldură pentru consumatorii din Capitală. Compania a mai transmis că a început furnizarea căldurii la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii care au solicitat acest lucru.

„Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă că, în cursul nopții de 7 spre 8 octombrie 2021, încep probele la cald pentru consumatorii de tip urban din Capitală, având în vedere prognoza meteo cu temperaturi în scădere pentru următoarele zile. Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare, starea de degradare cauzată de lipsa investițiilor din ultimii 30 de ani”, se arată în comunicatul companiei transmis, joi.

Libertatea