Într-o rochie transparentă și fără lenjerie intimă. Așa și-a făcut apariția la Cannes 2021 Miss Franța 2017

Într-o rochie transparentă și fără lenjerie intimă. Așa și-a făcut apariția la Cannes 2021 Miss Franța 2017

A vrut să atragă toate privirile și a reușit! Pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes și-a făcut apariția în ziua de 13 iulie Alicia Aylies, Miss Franța 2017. Nu a purtat vreun costum elegant, ci o rochie transparentă, fără lenjerie intimă.

În cadrul celei de-a 74 ediții a Festivalului de Film de la Cannes 2021 multe celebrități s-au remarcat. Bella Hadid a apărut cu o bijuterie pe post de sutien, Vanessa Paradis a fost fotografiată cu lenjeria intimă la vedere, în timp ce Carla Bruni și Marion Cotillard au impresionat cu ținutele lor strălucitoare.

A venit acum rândul Aliciei Aylies. Ea a devenit cunoscută publicului larg în 2017, când a prezentat Franța la Miss Universe 2017. În ziua de 13 iulie ea și-a făcut apariția la una dintre proiecții de film de la Cannes 2021.

Aparatele de fotografiat și camerele de filmat au fost atințite asupra ei când a pășit pe covorul roșu. A îmbrăcat o rochie transparentă, lungă, neagră, cu o crăpătură adâncă pe picior. În momentul în care a urcat câteva scări, cu lejeritate s-a putut observa că nu purta lenjerie intimă.

A asortat la această ținută o pereche de sandale cu baretă, negre și o poșetă atipică, prinsă pe piciorul stâng.

În privința machiajului, ea a ales unul strident, și-a conturat ochii cu mult negru, iar părul l-a avut lăsat pe spate.

Festivalul de film de la Cannes 2021 a început pe 6 iulie, iar pe 17 iulie se încheie. Invitații trebuie să respecte o serie de reguli la eveniment. Masca de protecție e obligatorie pe toată durata proiecțiilor, dar și pe covorul roșu și în preajma sa.

Accesul în spațiile festivalului pentru cele peste 20.000 de persoane acreditate – echipe de producție, actori, jurnaliști – e permis doar după confirmarea permiselor de sănătate: imunizare cu un vaccin aprobat în UE, cu 14 zile trecute de la rapel sau patru săptămâni de la vaccinul în doză unică; test PCR sau test antigen negative, valabile 48 de ore; imunizare dovedită cu un test de anticorpi sau RT-PCR, emis în urmă cu 15 zile, dar nu mai vechi de șase luni.

Foto: Hepta

Libertatea