Invitați la nunta Simonei Halep. Evenimentul va avea loc pe 15 septembrie, la Constanța

Invitați la nunta Simonei Halep. Evenimentul va avea loc pe 15 septembrie, la Constanța

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc va avea loc joi, 15 septembrie, la Constanța, acesta fiind unul dintre cele mai așteptate evenimente din această toamnă. Petrecerea va avea loc la un local de lux din Constanța și invitați de renume vor participa la nunta sportivei noastre cu afaceristul Toni Iuruc. Cei doi sunt împreună din 2019.

Toni Iuruc, în vârstă de 42 de ani,  și Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de doi ani, iar peste câteva zile, cei doi se vor căsători.

Ce invitați vor participa la nunta anului

„Suntem prieteni de familie cu familia Halep și avem o invitație specială pe data de 15, la Fratelli. Sigur că ne-am pregătit și că vrem să îi urăm casă de piată. Un cadou i-am cumpărat pentru casă, ceva special din partea noastră. Îmi doresc să o văd cât mai repede că revine în top 10.”, a spus, recent, fostul primar din Bușteni, Emanoil Savin.

Printre cei care sunt așteptați la eveniment se numără Ilie Năstase, Ion Țiriac sau președintele Klaus Iohannis. De asemenea, mai multe prezențe din lumea sportului vor fi alături de Simona Halep în cea mai importantă zi.

De altfel, Ilie Năstase este cel care a dat-o de gol pe Simona în legătură cu nunta sa. În cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, Ilie Năstase a fost întrebat ce face de ziua actualei soții, Ioana Simion, care pe 15 septembrie face 46 de ani. Acesta nu a evitat răspunsul și a zis că a fost invitat la cununia Simonei Halep.

Toni Iuruc, un milionar machidon

Toni Iuruc este un milionar machidon care a mai avut de-a lungul timpului două căsătorii. De prima soție (Arina, de profesie model și cu care are un copil) s-a despărțit relativ repede, iar lucrurile nu au stat mai bine nici cu cea de-a doua, Liana.

De Liana s-a separat cu puțin timp (câteva luni) înainte de a deveni iubitul Simonei. Cei doi se căsătoriseră în toamna lui 2018. Conform Fanatik, milionarul de 42 de ani deține șase firme, una dintre acestea fiind de publicitate.

Simona Halep și Toni s-au cunoscut în 2019

Simona Halep are din vara anului 2019 o relație cu Toni Iuruc, un om de afaceri aromân care a însoțit-o pe tenismenă și la turneul de tenis de la Wimbledon.

Iuruc a apărut însă în fotografiile făcute înainte și în timpul Dineului Campionilor de la Londra, eveniment desfășurat în seara zilei de 13 iulie, după finala masculină.

Simona Halep și Toni se căsătoresc pe 15 septembrie

Simona Halep, 29 de ani, se va căsători miercuri cu Toni Iuruc, 42 de ani. Anunțul a fost făcut de către sportivă, marți, la revenirea în țară după eliminarea de la US Open 2021, informează DigiSport.

„Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoţii. Emoţiile sunt diferite de cele de la un Mare Șlem, e partea personală”, a spus Simona Halep.

Libertatea