Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, a născut prematur: „Am avut o hemoragie și am ajuns de urgență la spital”

Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, a născut prematur: „Am avut o hemoragie și am ajuns de urgență la spital”

Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, a născut prematur vineri, 22 aprilie, o fetiță. Din fericire, atât ea, cât și copilul se simt bine, iar proaspăta mămică a făcut primele declarații.

În luna ianuarie, Ioana Voicu anunța că este însărcinată în 6 luni și că la jumătatea lunii mai va naște o fetiță. Micuța s-a grăbit să vină pe lume, astfel că fiica lui Mădălin Voicu a născut cu trei săptămâni mai devreme. Proaspăta mămică, în vârstă de 33 de ani, a povestit cum a decurs nașterea.

Ioana a ajuns de urgență la spital, după ce a avut o hemoragie care a îngrijorat-o. Ea se aștepta să nască după Paște, însă bebelușul a venit mai devreme pe lume.

„A fost mai greuț, dar a trecut. Nu trebuia să se nască acum. Este prematur, puțin, nu exagerat. Totul a fost bine, nu mă așteptam. Pur și simplu am avut o hemoragie și am ajuns de urgență la spital. Mă gândeam că se întâmplă după Paște, cel puțin. Fetița este bine, mănâncă, doarme, este sănătoasă, i s-au făcut toate analizele, totul este bine”, a declarat Ioana Voicu, potrivit Spynews.ro

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Motivul pentru care Ioana Voicu a născut prematur

Fiica lui Mădălin Voicu suferă de endometrioză, iar operația a fost mai complicată. Pe lângă operația de cezariană, ea a fost nevoită să aibă și altă intervenție chirurgicală. Pentru ea, recuperarea este mai dureroasă, însă fiica sa o ajută să treacă peste orice durere.

„A fost operație mai complicată. Pe lângă cezariană am mai avut o intervenție. Sufăr de endometrioză. A trebuit să îmi și cauterizeze și câteva chisturi. Recuperarea este puțin mai dureroasă, dar când o văd îmi trece tot! Are sigur buzele mele, ceea ce este foarte bine! Pot să spun că este foarte dulce. Nu a ieșit vânătă, roșie, este pur și simplu o păpușă, a mai declarat Ioana Voicu, pentru Antena Stars.  

Jurnalista a povestit că în urmă cu 3 ani chiar a visat prenumele „Annora”, iar de atunci a hotărât că așa își va numi fiica.„Annora” are și o semnificație aparte, căci este o versiune a englezilor, folosită pentru a reda însemnătatea termenului de „onoare”, provenit din limba latină.

Libertatea