Irina Nicolae și Marius Vizer sărbătoresc șase ani de căsătorie. Au organizat o petrecere în cinstea lor

Irina Nicolae și Marius Vizer sărbătoresc șase ani de căsătorie. Au organizat o petrecere în cinstea lor

E motiv de sărbătoare în familia lor! Irina Nicolae și Marius Vizer sărbătoresc șase ani de la nuntă. Fosta cântăreață din trupa A.S.I.A. a transmis în mediul online un mesaj special cu această ocazie și a arătat și câteva imagini de la petrecerea care a avut loc. Au luat cina alături de apropiați.

În anul 2015, în octombrie, fosta artistă și Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii la Budapesta. Nunta a fost una discretă, abia apoi s-au aflat detalii despre eveniment. Chiar ea a fost cea care a făcut câteva declarații în mediul online, a postat și câteva fotografii de la ceremonie şi de la petrecerea de după.

„A fost cea mai intensă, dar şi cea mai frumoasă săptămână din viaţa noastră. Pe 2 octombrie ne-am unit destinele într-o catedrală din Moscova şi în 4 octombrie, la biserica românească din Budapesta.

A fost aşa cum am visat… O nuntă simplă, elegantă, rafinată, fiind înconjuraţi de familie şi prieteni veniţi din toate colţurile lumii…”, a scris, la vremea respectivă, Irina Nicolae pe Instagram.

De atunci, cei doi au dus o viață discretă, alături de fiica lor, care a venit pe lume în februarie 2018. Irina Nicolae a mai împărtășit însă cu fanii ei de pe Instagram frânturi din viața ei. Acum, într-o postare recentă a anunțat că are motiv de sărbătoare.

Sărbătorește șase ani de căsătorie cu Marius Vizer. A distribuit o fotografie cu un peisaj special, nu a dezvăluit însă și locația.

„Îndrăgostită de viața mea! Aniversare frumoasă! Iubire! Frumusețe! Marea”, a notat ea.

Pe Instastory, Irina Nicolae a revenit cu alte imagini. A pozat o masă încărcată de flori, de farfurii, de pahare, toate aranjate într-un mod deosebit. Fosta cântăreață a dat de înțeles că ea și soțul au organizat o petrecere alături de cei dragi cu ocazia celor șase ani de căsătorie.

Vedeta a arătat chiar și meniul, au avut preparate alese pentru invitați.

Libertatea