Irina Tănase, după ce a aflat că Liviu Dragnea va fi eliberat: „Mă duc să îmi iau bărbatul acasă!”

Irina Tănase, după ce a aflat că Liviu Dragnea va fi eliberat: „Mă duc să îmi iau bărbatul acasă!”

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a declarat într-un mesaj transmis Antena3 că a plâns când a aflat de decizia de eliberare a fostului lider PSD și că va pleca spre Penitenciarul Rahova.

„Sunt foarte fericită! Am început să plâng de fericire! Acum mă îmbrac și mă duc să-mi iau bărbatul acasă”, a spus Irina Tănase.

La scurt timp, Irina Tănase a postat și o fotografie pe contul său de Instagram cu mesajul „Îți mulțumesc, Doamne, că ai făcut asta pentru mine”.

Fostul președinte al PSD Lviu Dragnea va fi eliberat condiționat din penitenciar, în urma deciziei Tribunalului Giurgiu.

Decizia a fost anunţată de avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu. „Mă bucur efectiv, sunt emoţionată. Nu mi-a spus ce planuri are. Aceşti doi magistraţi au apreciat şi au evaluat toate aspectele legale, au primit apărările noastre, au respins contestaţia Parchetului şi au admis contestaţia noastră”, a spus avocata.

Urmează ca în cursul zilei de joi Liviu Dragnea să fie eliberat din Penitenciarul Rahova.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Libertatea