Irinel Columbeanu își va lansa cel de-al treilea volum, „Chintesența”. Detalii despre surpriza făcută de Monica Gabor, în timpul căsniciei cu acesta

Irinel Columbeanu își va lansa cel de-al treilea volum, „Chintesența”. Detalii despre surpriza făcută de Monica Gabor, în timpul căsniciei cu acesta

Irinel Columbeanu se pregătește să își lanseze cel de-al treilea volum intitulat „Chintesența”, ce face parte din trilogia „Istoriile unui vehement”. Fostul afacerist a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre Monica Gabor, din timpul căsniciei cu aceasta.

Astfel că, s-a aflat despre o petrecere surpriză organizată de Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu, la una dintre zilele lui de naștere.

„Monica pregătise o surpriză ingenioasă pentru el, așa că în acea seară, după ce afară se făcuse întuneric, plecară din grădina unde se ținea party-ul ca să dea o tură prin vecini la Observatorul Astronomic, să privească prin telescopul de pe acoperișul său steaua pe care ea i-o <<cumpărase>>

După aceea se întoarseră, le arătară certificatul și invitaților curioși să vadă cadoul de la Monica, printre care tatăl lui și cumnata Ramona cu noua ei cucerire (cu care petrecuseră și Paștele la Sibiu), iar după miezul nopții plecară la Bellagio.(…) Petrecură până dimineața, când steaua lui nu se mai văzu pe cer”, scrie în cartea lui Irinel Columbeanu, potrivit Wowbiz.

„Ceea ce nimeni nu știa era că Ili fusese de acord (conform prinipiilor sale consacrate, că aripile persoanei iubite de lângă tine nu trebuie tăiate, ci încurajate, exact ca cele proprii) ca Monica să se reîntoarcă la Los Angeles, în căutarea visului său de a juca în filme(…)

Fu de acord cu 2 condiții însă: să o ia și pe Irina cu ea și, ca să nu ajungă să o care pe acolo după ea la castingurile previzibile, să o ia și pe Veronica pentru a se ocupa de Irina în absența ei.”, apare scris în volumul al treilea din trilogia lui Irinel Columbeanu.

Libertatea