Irinel Columbeanu nu îi trimite bani Irinei, fiica lui, în America. Cine îi plătește școala: „Vorbim de 200-300 de mii de euro anual”

Irinel Columbeanu nu îi trimite bani Irinei, fiica lui, în America. Cine îi plătește școala: „Vorbim de 200-300 de mii de euro anual”

Irinel Columbeanu are o relație bună cu fiica lui, chiar dacă îi despart mii de kilometri. Irinuca trăiește în America alături de Monica Gabor, mama ei, și de Mr. Pink, soțul vedetei. Într-un interviu pentru Fanatik, omul de afaceri a spus că nu contribuie financiar la educația lui. El și-a pierdut averea, de ani de zile locuiește cu chirie în București.

Irina Columbeanu e fiica Monicăi Gabor din relația cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Când era foarte mică, părinții au divorțat, iar ea a rămas în grija tatălui. De ani buni, Irinuca nu mai locuiește în România, ci a plecat în America, la mama ei. Fata în vârstă de 15 ani are deja permis de conducere și e în clasa a X-a, la liceu.

Tânăra a bifat multe reușite la liceu, a apărut chiar și în presa internațională. Întrebat dacă contibuie cu bani la educarea fiicei, Irinel Columbeanu spune adevărul. „Nu particip din punct de vedere financiar la creșterea Irinucăi, dar nici nu cred că este nevoie. Da, eu când am văzut realizările Irinei, din presa americană, mi-am făcut datoria de onoare să îi mulțumesc lui Mr. Pink.

O să mă mențin într-o notă mai vagă, dar vorbim de ordinul sutelor de mii. Da, sigur vorbim de 200-300 de mii de euro anual”, a spus omul de afaceri, care nu și-a mai întâlnit fiica de aproximativ patru ani.

Ei vorbesc des, se și văd prin apel video, însă el speră să ajungă la un moment dat în America. „Nu am stabilit o dată când să merg la Irina în America. Cu toții trebuie să se gândească la chestia asta. Mi-ar plăcea să cred că se gândesc cu toții, nu doar eu și Irina. De fapt, ea mi-a spus când ar prefera, din punctul ei de vedere. Nu aș vrea să o deranjez nici cu școala. Și mi-a zis că ar prefera perioada de vacanță.

La fel cum au făcut-o și în trecut, Monica și Mr. Pink mă vor ajuta cu banii pentru deplasare. Nu am o comunicare cu Monica așa de des cum am cu Irina, pentru că nu vreau să o deranjez”, a mai spus Irinel Columbeanu pentru fanatik.ro.

Libertatea