Iubita din facultate a lui Elon Musk vinde amintirile păstrate din relația cu miliardarul

Iubita din facultate a lui Elon Musk vinde amintirile păstrate din relația cu miliardarul

Fosta iubită a lui Elon Musk scoate la licitație o colecție de fotografii și suveniruri din timpul relației ei cu miliardarul. Jennifer Gwynne, iubita lui Musk de la facultate, vinde amintirile prin intermediul RR Auction, din Boston, relatează CNN.

Gwynne, acum în vârstă de 48 de ani, și Musk au început să se întâlnească în 1994, când amândoi erau consilieri rezidenți într-un cămin universitar, potrivit unui comunicat de presă transmis de RR Auction la CNN. La scurt timp după ce a absolvit Universitatea din Pennsylvania, Musk a început un program de doctorat la Stanford, dar a renunțat pentru a lansa primul său startup, Zip2.

Lotul licitaței de acum include 18 fotografii candide ale antreprenorului cu față de copil ca student în economie la Universitatea din Pennsylvania, precum și alte câteva amintiri din timpul petrecut împreună de Musk și Gwynne.

Fotografiile îl arată pe miliardar care arată ca un student obișnuit, înainte de ascensiunea sa fulgerătoare către succes: într-o cameră de cămin, petrecând cu colegii săi consilieri rezidenți și îmbrățișându-se cu iubita lui.

Articolul cu cea mai mare ofertăeste o felicitare de ziua de naștere semnată de Musk, urmată de un colier dăruit lui Gwynne de ziua ei. „La mulți ani, Jennifer (aka, Boo-Boo), Love, Elon”, scrie pe felicitare.

Începând de duminică dimineața, cea mai mare ofertă este de aproape 7.000 de dolari. Este de așteptat ca felicitarea să se vândă cu peste 10.000 de dolari, potrivit RR.

Colierul de aur include un smarald din mina de smarald din Zambia, deținută de tatăl lui Musk, Errol, un dezvoltator și inginer bogat din Africa de Sud.

„Când am fost s-o vizitez pe mama lui Elon în Toronto, în vacanța de Crăciun din 1994, Elon mi-a dat atât bilețelul pe care scria „dragoste, dragoste, dragoste”, cât și colierul.”, a spus Gwynne în declarația citată de RR. „Mama lui avea mai multe dintre aceste coliere într-o cutie în dormitorul ei, iar Elon mi-a spus că erau de la mina de smarald a tatălui său din Africa de Sud. El a scos unul din cutie. Și pentru că eu nu îi luasem nimic cadou de Crăciun (și m-am simțit foarte vinovată pentru asta), el mi-a spus că vom considera colierul un cadou în avans de ziua mea.”

„Am purtat colierul din când în când câțiva ani, dar a stat mai mult în cutia mea de bijuterii în ultimii zece ani, îmi amintește mereu de Elon, desigur.”, a mai spus Gwynne.

Colierul e însoțit și de două fotografii, una cu Musk și Gwynne cu mama lui Musk, modelul Maye Musk, și una cu Musk și Gwynne la o reuniune de sfârșit de an în 1995.

Superfanii Tesla pot depune o ofertă pentru o bucată de Musk-orabilia până miercuri, când se închide licitația.

Libertatea