Iulia Albu, prima apariție la Antena 1 după plecarea de la Pro TV. Anunțul făcut de vedetă

Iulia Albu, prima apariție la Antena 1 după plecarea de la Pro TV. Anunțul făcut de vedetă

În iunie, Iulia Albu a anunțat că renunță la colaborarea cu Pro TV. De atunci nu a mai apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță unde avea o rubrică săptămânală. Acum, în direct, vedeta a făcut declarații la Observatorul de la Antena 1 despre viața ei și noul contract.

„Sunt o persoană destul de normală, nu am o viață atât de ieșită din comun, probabil diferă câteva lucruri. În general, toți ne trezim dimineața și încercăm să facem lucruri bune și să îi ajutăm mai mult pe cei din jurul nostru.

Că în viața mea se mai întâmplă să am cinci ținute în aceeași zi, da, este ceva ce nu i se întâmplă oricui. Dar în afară de asta nu e nimic ceva exotic… și animalele.

Merg cu rolele, cu bicicleta, merg la echitație, alerg în pădure. Am slăbit puțin, nu pentru că țin dietă, ci doar pentru că am renunțat la zahăr. Vara asta cu siguranță voi merge la Peștișani, mie îmi place să vizitez România, îmi place să stau în țara mea. Îmi place și să plec, dar e important ca fiica mea să înțeleagă că e bine să își iubească țara”, a spus Iulia Albu, conform spynews.ro.

Iulia Albu a ținut să sublinieze că a semnat deja un contract cu Antena 1, la acest post va apărea de acum înainte. Totodată, ea a mai făcut o serie de dezvăluiri despre cariera ei și despre criticile la adresa sa care au tot apărut de-a lungul anilor.

„Eu gândesc lucrurile foarte simplu și de multe ori sunt acuzată că nu sunt modestă, dar mie îmi place să cred că sunt o persoană realistă. Persoana care te critică trebuie să aibă, cel puțin, căderea de a-și exprima o opinie, căci astfel cu toții ne putem exprima opinia despre lucrurile pe care nu le cunoaștem.

A fost foarte simplu pentru mine să fac asta (nr. critic de modă), să nu uităm că e bine să fii cel mai tare din parcare, dar atunci parcarea era goală. Dar da, am studiile necesare și este important ca în orice domeniu să ai studiile necesare, dar nu este suficient să ai doar studiul necesar. Trebuie să înveți continuu, să muncești foarte mult, să citești foarte mult, să-ți dorești foarte mult să ajungi într-un punct, să fii critic tu cu tine.”, a dezvăluit ea.

„Nu am fost genul de copil cu idoli, dar pot spune că mi-au plăcut câteva persoane de afară. Îmi plac oamenii pentru ceea ce fac ei, nu îi judec cu aceeași unitate de măsură pe toti, fiecare persoană merită apreciată și laudată atât timp cât este bună într-un domeniu și îi ajută pe cei din jurul lui”, a mai adăugat criticul de modă.

Libertatea