Iulia Albu va avea propria emisiune. Când va începe și la ce post TV: „Este o idee foarte tare”

Iulia Albu va avea propria emisiune. Când va începe și la ce post TV: „Este o idee foarte tare”

Revine pe micul ecran! Iulia Albu va avea propria emisiune, după ce și-a dat demisia de la PRO TV, după ce a anunțat că nu va mai apărea în show-ul lui Cătălin Măruță. A semnat un nou contract!

La Antena Stars va apărea din toamnă Iulia Albu. Acolo va prezenta emisiunea „I.A. cu stil”, un show în care ea e pregătită să schimbe vieți.

Criticul de modă e gata să accepte orice provocare și să îi ajute pe telespectatorii de la Antena Stars să aibă cele mai spectaculoase apariții la evenimentele cele mai importante din viața lor, scrie spynews.ro.

Oricine se poate înscrie. Cei care doresc să participe la noul ei proiect trebuie să își scrie povestea într-un mesaj privat pe Instagram-ul ei, iar ea se va ocupa de ținute, în cele mai mici detalii.

„Să spui o poveste bună despre tine, să mă fascinezi, după care eu să te aleg pe tine și să aduc glamour în viața ta, să îți schimb viața. Eu zic da oricărei provocări. Trebuie să mă ascultați pe mine, că eu știu cel mai bine, este proiectul meu și al echipei mele de aici, de la Antena Stars.

Este vorba despre proiectul I.A cu stil, știți voi, I.A vine de la numele meu, mi s-a părut tare amuzant, e o idee foarte tare”, a povestit Iulia Albu la Antena Stars.

Iulia Albu, care a apărut recent la Antena 1, promite să-i schimbe radical din punct de vedere vestimentar pe cei care apelează la ea, cei care vor apărea în emisiunea ei.

Libertatea