Jandarmii au găsit bâte și torțe într-una din lojele stadionului din Bănie, înaintea derby-ul Craiovelor

Jandarmii au găsit bâte și torțe într-una din lojele stadionului din Bănie, înaintea derby-ul Craiovelor

Descoperire șocantă a jandarmilor doljeni: mai multe genți cu bâte și materiale pirotehnice au fost găsite într-o lojă destinată oficialilor lui FC U Craiova, anunță postul Oltenia TV, preluat de Gazeta Sporturilor. Incidentul s-a petrecut înaintea partidei dintre FCU și CSU Craiova, scor 0-2, disputată duminică, 3 octombrie, pe stadionul din Bănie.

Forțele de ordine au evitat eventuale ciocniri între cele două tabere, însă au făcut o descoperire incredibilă: într-una dintre lojele în care se aflau oficialii de la FC U au fost identificate trolere pline cu bâte, torțe și alte materiale pirotehnice!

Acestea au fost confiscate de jandarmi, anunță sursa citată. 

Cel mai probabil, destinația obiectelor contondente ar fi trebuit să fie zona în care se aflau ultrașii lui FCU, care au ocupat o zonă de la Tribuna 2.

Oaspeții au avut torțe și fumigene și au întrerupt meciul

În schimb, la doar câteva minute după startul confruntării din Bănie, ultrașii celor de la CS Universitatea Craiova, „oaspeții” acestui joc, s-au dezlănțuit: au aprins zeci de torțe și fumigene, pe care le-au aruncat în teren, iar partida a fost întreruptă câteva minute.

FC U Craiova 1948, formație patronată de Adrian Mititelu și antrenantă de Adrian Mutu, s-a înclinat în fața Craiovei lui Mihai Rotaru, pe a cărei bancă se află Laurențiu Reghecampf. Scorul partidei din runda a 11-a a fost 0-2 (D. Nistor 47, Baiaram 85).

Libertatea