Jill Biden, aplaudată de soldații americani de la baza Kogălniceanu când i-a anunțat că le-a adus ketchup

Jill Biden, aplaudată de soldații americani de la baza Kogălniceanu când i-a anunțat că le-a adus ketchup

Prima Doamnă a SUA, venită ieri în România, în prima parte a unei deplasări de patru zile pe care o efectuează în ţara noastră şi Slovacia pentru a sublinia angajamentul Statelor Unite pentru refugiaţii ucraineni, le-a făcut o surpriză militarilor americani de la baza aeriană Mihail Kogălniceanu.

Avionul care a adus-o pe Jill Biden în România a aterizat vineri la baza Kogălniceanu din Constanța, unde Prima Doamnă s-a întâlnit cu militarii americani şi ai NATO, înainte de a pleca spre București.

Associated Press notează că, în timp ce lua masa cu soldații americani, Jill Biden i-a anunțat că le-a adus ketchup, pentru că a aflat că rezervele sunt aproape terminate, iar militarii au început să aplaude și să ovaționeze.

Jill Biden a postat pe Twitter imagini din cantina de la Kogălniceanu, din timpul întâlnirii cu soldații de acolo, dar și când ia masa alături de aceștia. Soția lui Joe Biden a fost fotografiată când pune mâncare într-o caserolă, sub privirile militarilor americani prezenți. „Mâncarea înseamnă dragoste”, a scris ea pe rețeaua de socializare.

În alte secvențe video, postate de televiziunile americane, Jill Biden poate fi văzută punând mâncare în caserolele soldaților americani prezenți în România și dând mâna cu unii dintre ei.

Programul de sâmbătă al lui Jill Biden în România include o întâlnire cu soţia preşedintelui, Carmen Iohannis, și o vizită la o şcoală din Bucureşti care găzduieşte elevi ucraineni refugiaţi.

Foto: Profimedia

Libertatea