Jurații „SuperStar România” cântă la Untold 2021. În ce zi și la ce oră vor urca pe scenă

Jurații „SuperStar România” cântă la Untold 2021. În ce zi și la ce oră vor urca pe scenă

Surpriză de proporții la Untold 2021, festivalul care are loc la Cluj-Napoca în perioada 9-12 septembrie. Jurații emisiunii „SuperStar”, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, vor cânta pe scena principală a festivalului.

A venit toamna, iar show-ul „SuperStar”, care transformă oamenii obișnuiți în superstaruri muzicale, este tot mai aproape de prima ediție. Pe 10 septembrie, de la ora 20:30 și 11 septembrie, de la 20:00, primii concurenți vor fi cunoscuți de către toți cei de acasă, iar unii dintre ei vor face primul pas spre marele trofeu.

Înainte de prima ediție, pe 9 septembrie, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, cei patru super jurați ai show-ului, pregătesc o surpriză de neratat pentru toții fanii. Timp de o oră, aceștia vor cânta pe scena principală de la UNTOLD, în prima zi a festivalului.

Melodii cunoscute ale fiecăruia dintre jurați vor putea fi ascultate de către toți cei prezenți, iar în încheiere, jurații vor lansa, în premieră, o piesă în colaborare. Cum sună melodia pregătită de aceștia și ce surprize le-au pregătit tututor celor care vor fi în Cluj-Napoca vom afla pe 9 septembrie.

Concertul va începe la ora 18:00 și va fi transmis live pe paginile PRO TV și VOYO, iar imagini în premieră vor putea fi văzute și pe rețelele sociale ale show-ului.

Libertatea