Laura Cosoi, detalii din relația cu soțul ei, Cosmin. Ce se întâmplă în căsnicia lor. „Sunt momente când se simte neglijat”

Laura Cosoi, detalii din relația cu soțul ei, Cosmin. Ce se întâmplă în căsnicia lor. „Sunt momente când se simte neglijat”

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt căsătoriți din 2015 și au împreună trei fete. Actrița a mărturisit de mai multe ori că soțul ei este extrem de implicat în creșterea fetelor, însă a recunoscut totodată că acesta are momente când se simte neglijat în relația de cuplu.

„Da, cu siguranță sunt momente când se simte neglijat și când atenția nu e îndreptată asupra lui. Și cred că e și firesc așa, dar e un om matur, e un bărbat care are 46 de ani, înțelege toate aceste etape.

Poate că întotdeauna într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri, și momente în care nu mai știi încotro s-o apuci și cum să-ți gestionezi relația, și e normal, sigur că da”, a detaliat Laura Cosoi pentru revista Viva!

„Cred că nu există cuplu care să nu treacă prin astfel de momente, când partenerii se simt descumpăniți sau, nu știu, poate neglijați, dar e bine când știi că există comunicare și iubire, și când știi că, într-un final, va fi bine.

E o perioadă doar, noi am mai fost pe-aici. (râde) La al treilea copil, știm exact cum o să fie. Mi se pare că suntem mai bine ca și cuplu acum față de cum am fost la primii doi, legat de relația pe care o aveam după ce am născut, dacă e să fac o paralelă între cele trei momente”, a mai spus Laura Cosoi.

Libertatea