Liderul PSD Neamț, despre eliberarea lui Dragnea: Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie

Liderul PSD Neamț, despre eliberarea lui Dragnea: Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie

Președintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, a scris joi, pe Facebook, după ce s-a anunțat că Liviu Dragnea va fi eliberat din închisoare, că s-a făcut dreptate și a adăugat că are încredere în justiţia română.

„Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie, și nu-i lasă la greu pe oamenii buni! Azi, cu ajutorul lui și al justiției române în care am mereu încredere, s-a făcut dreptate și prietenul meu, Liviu Dragnea, a fost eliberat!”, a scris Ionel Arsene pe rețeaua de socializare.

„Coșmarul s-a încheiat! Îi doresc putere să uite cât mai repede tot răul care i-a fost făcut!”, a adăugat liderul PSD Neamț.

Liviu Dragnea, eliberat după doi ani și două luni

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea va fi eliberat condiționat din penitenciar, în urma deciziei de joi, 15 iulie, a Tribunalului Giurgiu.

Decizia a fost anunţată de avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu. „Mă bucur efectiv, sunt emoţionată. Nu mi-a spus ce planuri are. Aceşti doi magistraţi au apreciat şi au evaluat toate aspectele legale, au primit apărările noastre, au respins contestaţia Parchetului şi au admis contestaţia noastră”, a spus avocata.

Decizia de joi, 15 iulie, a magistraților de la Tribunalul Giurgiu este definitivă și urmează ca în cursul zilei Liviu Dragnea să fie eliberat din Penitenciarul Rahova.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Libertatea