Lidia Buble a izbucnit în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce i-au reproșat Giani Kiriță și Cristi Mitrea

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce i-au reproșat Giani Kiriță și Cristi Mitrea

„Sunt Celebru, scoate-mă de aici!”, show-ul de la Pro TV care pune la încercare răbdarea și fricile vedetelor din România, revine cu un nou episod astăzi, 11 septembrie, 2022.În ediția de duminică, 10 septembrie, tensiunile între concurenți au atins cote maxime.

Nevoiți să aleagă doi concurenți pentru a fi trimiși către jocul de nominalizare spre eliminare, cele două tabere au cântărit bine situația și au ajuns la o concluzie: Cristi Mitrea și Alex Bogdan vor fi cei care se vor duela.

Norocul nu a fost nici de partea celor din tăbăra belelelor. Deși au câștigat proba băuturilor care le-a adus un cheesecake și tricourile mult râvnite, lidera taberei, Bia Khalifa a dat-o în bară în ultimul moment. În timp ce toți ceilalți așteptau să guste din desertul delicios, tânăra a avut ghinionul să-l scape pe jos și să-l livreze colegilor cu frunze și pământ, potrivit Pro TV.

Giani Kiriță consideră că Răzvan Botezatu nu are abilități de lider: „N-ai nicio treabă cu liderul”

Faptul că Răzvan Botezatu a ales-o pe Lidia Buble pentru proba cu miza dublă nu l-a mulțumit pe Giani Kiriță, care i-a reproșat că nu s-a consultat cu echipa înainte de a lua o decizie. Mai mult, fostul fotbalist i-a spus că nu are abilitățile necesare pentru a fi lider. „N-ai nicio treabă cu liderul”

Lidia Buble, în lacrimi după ultima proba. Ce i-au reproșat Giani Kiriță și Cristi Mitrea

Rezultatul probei cu cockail-uri nu a fost unul fericit pentru echipa Lidiei Buble, iar colegii au ținut să-i reproșeze asta. Supărată de reacția celorlalți, dar și de faptul că a pierdut și nu le-a adus colegilor râvnitul cheescake, Lidia Buble a izbucnit în lacrimi.

Libertatea