Lidia Buble, în ipostaze tandre alături de noul iubit. Cum s-a filmat alături de Harlys Becerra

Lidia Buble, în ipostaze tandre alături de noul iubit. Cum s-a filmat alături de Harlys Becerra

Lidia Buble este mai îndrăgostită ca niciodată. Harlys Becerra a venit în România special să-și petreacă timp alături de iubita sa. Cei doi sunt de nedespărțit, iar cântăreața s-a filmat alături de iubitul ei în ipostaze tandre.

De când în viața ei a apărut Harlys Becerra, Lidia Buble este tot timpul cu zâmbetul pe buze. Au fost în vacanță împreună, însă acum actorul cubanez a venit în România pentru a fi alături de iubita sa. Artista l-a dus la Bran pe Harlys Becerra și i-a arătat o parte din frumusețile țării noastre.

Lidia Buble participă la „Asia Express” alături de sora sa, Estera. Vedeta și-a filmat iubitul în timp ce urmărea emisiunea, iar acesta era foarte încântat de ceea ce vedea. Fosta iubită a lui Răzvan Simion este extrem de fericită, iar asta se observă în gesturile tandre pe care le are față de noul partener. Lidia Buble îl mângâie cu dragoste pe Harlys Becerra și este încântată să petreacă timp cu el.

Ce spune Lidia Buble despre noul iubit, Harlys Becerra

Lidia Buble a făcut primele declarații despre noul iubit, Harlys Becerra. Artista a mărturisit că va avea nevoie de o zi întreagă să povestească cum a început totul.

„Uh, mama. Mulţumesc, drăguţo. Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. – cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a transmis Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Libertatea