Lidia Buble, sărut pasional la „Asia Express”. Artista s-a certat cu sora ei, Estera: „Eu nu mă pup cu alți bărbați”

Lidia Buble, sărut pasional la „Asia Express”. Artista s-a certat cu sora ei, Estera: „Eu nu mă pup cu alți bărbați”

Lidia Buble s-a sărutat pasional cu un bărbat la „Asia Express”. Artista se află în competiție alături de sora ei, Estera, cu care a avut și un schimb de replici la una dintre probleme emisiunii.

Show-ul se apropie de final, iar echipele rămase în concurs luptă să câștige. Probele au devenit din ce în ce mai grele, tensiunea și stresul își spun cuvântul pentru concurenți. Lidia Buble și sora ei, Estera, s-au certat la „Asia Express” din cauza unei probe.

Artista s-a sărutat cu un bărbat pe plajă, iar sora ei trebuia să filmeze scena. Când s-a uitat la videoclip, Lidia Buble a realizat că Estera nu filmase cum trebuie și au fost nevoite să repete totul. Nervoasă, cântăreața i-a spus surorii sale să-i ia locul și va filma ea, moment în care Estera a răbufnit. „Zici că filmase un copil de doi ani. A filmat puțin nisipul

„Eu nu mă pup cu alți bărbați! Îmi pare rău, sunt măritată. Ce vrei, să mă pup aici cu toată lumea?!”, i-a strigat Estera Lidiei. „Cum să-mi zici că mă pup cu toți pe plajă, că nu m-am pupat cu toți, m-am pupat cu unul singur, dar ca să ajung la îndeplinirea probei”, a fost reacția Lidiei Buble.

Un localnic speriat de surorile Buble

Lidia Buble și Estera au avut parte de o situație imprevizibilă la autostop, după ce au abordat un bărbat. Momentul a avut loc în ediția de luni, 22 noiembrie, de la „Asia Express”. Cele două au aflat de la localnici că tânărul este speriat de ele, motiv pentru care a ezitat să le ia în mașină.

„Spune că îi este frică de voi”, le-a explicat localnicul. „Tremura din toate încheieturile”, a spus Lidia Buble.

https://www.youtube.com/embed/Q0cSZvE83kg

Libertatea