Liviu Dragnea a fost chemat luni la DNA. Care este motivul

Liviu Dragnea a fost chemat luni la DNA. Care este motivul

Fost secretar general al PSD Codrin Ștefănescu a scris pe Facebook că Liviu Dragnea a fost chemat luni, 26 iulie, la DNA. Contactată de Libertatea, avocata lui Dragnea a explicat că motivul chemării la Direcția Națională Anticorupție este acela că „trebuie să i se comunice ordonanța de menținere a sechestrului judiciar în dosarul Tel Drum”.

La 11 zile după ce fostul lider PSD a fost eliberat condiționat din închisoare, după doi ani și două luni petrecuți la Penitenciarul Rahova în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea va merge la DNA, „exact la ora când medicii îi programaserā RMN-ul”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Hărțuirea lui Liviu Dragnea continuă! Sistemul ăsta ticălos și rezist nu se lasă! Teama de Dragnea transpiră prin toți porii lor, frica de ceea ce au făcut i-a înnebunit pe toți!

Codrin Ștefănescu:

Avocat: Am fost sunată de DNA când Dragnea nu ieșise din penitenciar

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a oferit detalii despre convocarea acestuia la sediul Direcției Naționale Anticorupție.

Aceasta a precizat pentru Libertatea că motivul chemării la DNA a fostului lider PSD este legat de dosarul Tel Drum.

„Citația a fost lansată încă de joi, când Liviu Dragnea nu ieșise încă pe poarta penitenciarului. Am fost sunată de la DNA și mi s-a spus că trebuie neapărat să se prezinte la DNA, să i se comunice ordonanța de menținere a sechestrului judiciar în dosarul Tel Drum”, a afirmat avocata Flavia Teodosiu pentru Libertatea.

Liviu Dragnea a fost convocat sediul DNA, luni, 26 iulie, la ora 13:00.

Libertatea