Locuitorii din sute de blocuri din Capitală, fără apă caldă de o săptămână. Termoenergetica le dă în schimb, promisiuni cu țârâita

Locuitorii din sute de blocuri din Capitală, fără apă caldă de o săptămână. Termoenergetica le dă în schimb, promisiuni cu țârâita

O parte dintre locuitorii din mai multor sectoare ale Bucureștiului au rămas fără apă caldă de aproape o săptămână. Atunci când sună la call-centerul companiei Termoenergetica, oamenilor li se transmite că situația s-ar putea rezolva poate chiar într-o oră, în timp ce site, termenul la care ar urma să revină apa caldă se schimbă în mod constant.

„De o săptămână se amână încheierea lucrărilor cu câte jumătate de zi. Când se face termenul, apare update cu încă o amânare. Nu înțeleg de ce nu anunță o durată mai lungă a lucrărilor. Am stat trei nopți până la 01.00 noaptea sperând să-mi fac și eu un duș cu apă caldă”, a transmis pentru Libertatea, Cristian, un locuitor din sectorul 3 al Capitalei, care urmărește constant anunțurile de pe site-ul Termoelectrica.

Acesta a sunat weekendul trecut și la call-center, acolo unde i s-a transmis că CET Sud a intrat în revizie și că acum alimentarea se face de la CET Progresul. „Noi sperăm și într-o oră să se rezolve, dar nu cred că în weekend se mai poate face ceva. Dacă am primi și noi o presiune mai mare de la CET, un debit, poate am face față, dar nu, au mai fost puncte pe unde au a mai luat-o un pic, dar pe aici, nu”, i-a răspuns operatoarea de la call-centerul Termoenergetica.

Se schimbă conducte

Probleme nu sunt însă doar în sectoarele 2 și 3, potrivit anunțurilor de pe site-ul companiei, acolo unde apar sute de străzi unde a fost oprită apa caldă și din sectoarele 4, 5 și 6, acolo unde se schimbă conducte.

Libertatea a încercat să ia legătura cu Termoelectrica pentru un punct de vedere pe acest subiect, dar nu am primit niciun răspuns până la momentul publicării acestui articol.

Lista completă cu blocurile care nu au apă caldă poate fi consultată aici.

Libertatea