Lora a răbufnit după ce a fost criticată de fani că pozează sexy: „Tu îmi pui preț practic şi stabileşti valoarea”. Au comparat-o cu Andra

Lora a răbufnit după ce a fost criticată de fani că pozează sexy: „Tu îmi pui preț practic şi stabileşti valoarea”. Au comparat-o cu Andra

Lora e una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi. Are mulți fani, dar cu toate acestea nu e scutită de unele critici. Recent, artista a pozat sexy, fanii au văzut imaginea, iar unii dintre ei au felicitat-o pentru cum arată, alții au criticat-o. Ea nu s-a abținut și le-a răspuns.

Lora a distribuit pe contul ei oficial de Facebook o fotografie cu ea în care apare în ipostaze diferite. E îmbrăcată într-o rochie neagră, foarte sexy, care îi pune în evidență picioarele tonifiate. Fanii au văzut imaginea și au reacționat. Unul dintre ei i-a recomandat să nu mai pozeze provocator, să o ia drept model pe Andra.

„Ești o femeie frumoasă, talentată, încă tot nu am reușit să-mi dau seama (doar pt bani, bineînțeles) de ce o femeie ca tine simte nevoia să se tot pozeze în ipostaze în care toți … să nu folosim cuvinte urâte, salivează la pozele tale și mai trebuie să și primești comentarii răutăcioase.

Uită-te la Andra sau la multe alte vedete să le spunem așa… dacă se coboară așa de jos. Păcat. Valoarea ta ca și femeie nu ar trebui privită doar prin poze cu mesaj sexual”, a scris unul dintre fanii ei pe Facebook. Lora a citit acest comentariu și a răbufnit.

„Deci eu «mă cobor jos» dacă sunt o femeie sexy şi arăt asta? Tu îmi pui preț practic şi stabileşti valoarea în funcție de cât de tare te deranjează ce fel pozez şi apoi spui că «valoarea» mea ca femeie nu ar trebui privită doar prin poze cu mesaj sexual. Eu sunt şi o ființă sexuală. Şi nu doar atât, se pare că ştii asta odată ce aşa începi mesajul.

Comparația pe care o faci cu altă femeie… serios? Trebuie să fiu ca altcineva ca să fiu ok să nu te deranjeze pe tine corpul meu? În loc să te iei de sexualitatea unei femei, mai bine rezolvă problema la sexualitatea ta. Niciodată o femeie mulțumită cu ea nu va ataca alte femei şi nu le va întreba de ce vor să fie sexy? Eu sunt cum mă simt şi când mă simt sexy, îmi place să imortalizez. Pentru că e un dar şi nu fac nimic special sau intenționat ori ca să obțin ceva. Doar mă bucur de viață, de mine şi de femeia care sunt”, a scris artista pe Facebook.

Ulterior, Lora a făcut un comentariu și despre Andra: „… cât despre Andra, îmi plac la nebunie decolteurile ei foarte adânci”.

Unii dintre fanii ei i-au apreciat ipostaza sexy în care a apărut. „Anii au trecut şi tu eşti tot de vis!!! ÎMBRĂȚIŞEZ!!!!!”, a scris unul dintre urmăritorii ei. „Pentru că nu anii trec, noi trecem prin ei. Cum facem asta, ține de fiecare de la ce face, ce simte, ce gândeşte, ce mănâncă, ce ascultă, ce vede, cu ce se dă pe piele”, i-a răspuns Lora.

„40 de ani… și degeaba”, i-a scris alt fan cântăreței, care a reacționat: „La un moment dat m-am întrebat dacă invidia ustură..? acum îmi dau seama că e doar o caracteristică a oamenilor mici”.

După zecile de comentarii ale fanilor la adresa ei, Lora a avut o concluzie pe Facebook: „Dacă ştiam că picioarele mele pot ofensa atât de tare… v-aş fi ofensat mai des”.

Libertatea