Loredana Groza face sport pe tocuri. Îmbrăcată în pantaloni minusculi, le-a arătat fanilor cum se menține în formă

Loredana Groza face sport pe tocuri. Îmbrăcată în pantaloni minusculi, le-a arătat fanilor cum se menține în formă

În vârstă de 51 de ani, Loredana Groza a dezvăluit că face foarte mult sport pentru a se menține în formă. Vrea să arate perfect pe scenă, la concerte, dar și în emisiunile de televiziune. Acum, vedeta le-a arătat fanilor ei cum face sport acasă, pentru o siluetă de invidiat.

Ieri, 13 octombrie, Loredana Groza a publicat un clip video pe pagina ei de Facebook. Îmbrăcată într-un maiou negru, foarte decoltat, pantaloni minusculi și jachetă de blugi, cântăreața a fost filmată în timp ce făcea sport. Pare că în sufrageria casei are o bandă de alergare.

În picioare, vedeta nu a încălțat o pereche de pantofi comozi, sport, ci o pereche de cizme negre, cu toc. Chiar și atunci când face sport este îmbrăcată provocator și poartă machiaj.

Fanii ei de pe Facebook s-au arătat încântați de ipostaza în care artista a apărut. „Lorii, ești superbă! Și eu mi-am luat bandă și după mine este aparatul care dă cel mai bun randament. Așa că felicitări pentru alegerea făcută. Te pupicesc și îți doresc 30 de minute în fiecare dimineață ascultând Loredana și merge treaba de la sine. Love you!”, i-a scris una dintre urmăritoare vedetei.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flori.groza%2Fvideos%2F570357684207681%2F&show_text=false&width=269&t=0″ width=”269″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>

Recent, Loredana Groza a pozat fără sutien, doar în lenjerie intimă. Cântăreața le-a transmis și un mesaj fanilor ei prin intermediul rețelelor de socializare. „Vreau să fiu femeia la care nu poți înceta să te gândești”.

Libertatea