Loteria Română organizează o tombolă cu premii de 100.000 de lei pentru persoanele vaccinate anti-COVID-19

Loteria Română organizează o tombolă cu premii de 100.000 de lei pentru persoanele vaccinate anti-COVID-19

Loteria Română a anunțat joi, 3 iunie, că organizează campania “Te vaccinezi și câștigi”, în perioada 14-27 iunie 2021, oferind jucătorilor vaccinați anti-COVID-19, prin tragere la sorți, cinci premii în valoare de 10.000 lei fiecare și un premiu în valoare de 50.000 de lei.

Persoanele care vor achizitiona un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 vor primi un talon gratuit de participare la tragerea la sorti. 

Talonul completat cu datele personale de identificare solicitate se va depune în oricare din urnele special amenajate în cadrul agentiilor loto.

Tragerea la sorți, respectiv extragerea câștigătorilor, se va desfășura în direct, în cadrul emisiunii “Românii au noroc” din 4 iulie 2021, transmisă de postul România TV.

Jucătorii ale căror taloane vor fi extrase din urnă, în urma tragerii la sorți, trebuie să dovedească participarea la programul național de vaccinare împotriva virusului COVID-19.

„Vaccinarea este singura solutie să grăbim sfârșitul acestei pandemii care a schimbat viața multor români și șansa de a reveni la o viață normală. Sunt încrezator, la fel ca multi dintre semenii noștri, că numai dacă suntem sănătoși putem să ne bucurăm de viață și să răspundem provocărilor care ni se oferă”, a declarat directorul general al Loteriei Române, Sebastian-Iacob Moga.

Libertatea